Sportfogadás tippek: PSG-Szeged

2017-04-29
Szombat este 20:45-ös kezdettel a PSG és a Pick Szeged újra összecsap a BL-ben. Múlt héten a francia csapat Szegeden 30-27 arányban nyert, így Baloghék továbbjutásához csoda, és négy gólos Szeged-győzelem kéne.

PSG - Pick Szeged

Online sportfogadás tipp: Legelább egy csapat elér 30 gólt

Bet365 odds: 1.22

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 20:45

 

Látszik, hogy nem olyan szorzó ez, amiből hipp-hopp milliomosok leszünk. Viszont bármelyik kombiba bátran be lehet húzni, hisz nagy valószínűséggel jönni fog. Az odavágót a PSG 30-27-re megnyerte. Már Szegeden előnyt harcolt ki magának, komolyan vette a meccset, komolyabban, mint a Nantes elleni párharcban. Ott a Nantes ellen ugyanis csak egy ikszre volt jó a PSG, majd otthon 35-27-re győzni tudott.

Most is odateszik magukat Karabaticék, és az a minimum, hogy 30 gólig jutnak, hisz legutóbb a Veszprém volt az, amely BL-meccsen otthon 30 lőtt gól alatt tartotta a PSG-t, az megint más kérdés, hogy így is nyertek Hansenék. Azóta a PSG játszott otthon a Silkeborg, a Schafhausen, a Kiel és a Nantes ellen, dobott 32, 34, 42 és 35 gólt ezeken a találkozókon.

Szóval a Veszprém legendásan erős és kemény védekezése volt az, amikor a PSG nem jutott 30-ig, de amúgy ez a világválogatottal felérő együttes akkor dob 30-at, amikor akar. A Szeged idegenben képtelen lesz tartani a tempót a párizsi együttessel. Egyébként pedig a tippbe az is belefér, hogy a Szeged jut el 30-ig, és a PSG nem, ami nyílván sajnos csak elméleti szinten létező opció.

A tippünk, hogy a PSG félidőnként legalább 16-17 gólt összehoz, és bőven 30 dobott gól fölött zárja majd a meccset. A szegediek pedig a tisztes helytállásban bízhatnak, reméljük, hogy ha úszik is a továbbjutás, azért a búcsú szép lesz. Persze az is benne van, hogy Karabaticék közé tesznek vagy 10-et. Egyébként aPICK nem kapott sok gólt a BL-ben, de az is igaz, hogy ennyire potens támadójátékkal rendelkező csapat otthonában nem játszott még.

Címkék: sportfogadás, tipp,