Sportfogadás tippek: PAOK - Dortmund

2015-10-01
A Borussia Dortmund hétvégén a Bayern ellen játszik bajnoki rangadót. Tuchel mester több játékosa el sem utazott Szalonikibe, aligha ez lesz minden idők legemlékezetesebb Dortmund meccse!

PAOK - Borussia Dortmund

Tipp: PAOK +2 gól AH

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: csütörtök 21:05

 

A PAOK otthon nem viccelt idén az EL-ben, mindhárom meccsét megnyerte, méghozzá kapptt gól nélkül. A görög együttes 10 gólt szerzett ezen a három meccsen, és egyet sem kapott! A BVB ellen tuti felszívják magukat a görögök, elvégre is a jelenlegi EL-mezőny legkvalifikáltabb csapatával találkoznak.

Pont a legjobbkor, a BVB ugyanis már a hétvégi bajnoki rangadóra készül. A dortmundi sárga-feketék bajnoki rangadót játszanak majd a Bayern München ellen, fontos bajnoki pontokról szól a meccs. Ha ott a BVB nem nyer, netán ki is kap, akkor leszakad a Bayern-től, és sosem éri utol.

Tuchel ezért több játékosát pihenteti, Hummels, Sokratis, Gündogan, Aubameyang és Kagawa például el sem utazott a csapattal. Többen elutaztak a nagy nevek közül, de simán lehet, hgy végigülik a találkozót, vagy alig játszanak. Tuchel nem feltétlenül fogja erőltetni a meccset, pláne annak fényében nem, hogy a BVB győzelemmel nyitott. Ha otthon behúzzák mindhárom találkozójukat, nagy baj nem lehet a továbbjutást illetően. Most a Bayern elleni találkozó a prioritás, aki netán pályára lép, annak is a Bayern elleni rangadó jár majd a fejében. Tuchel vélhetően Reus játékát sem fogja erőltetni, túl sérülékeny ő, hogy egy ilyen meccsen pályára lépjen, ráadásul a görögök vélhetően nem fognak finomkodni, ők mindenáron a bravúrt hajszolják majd.

A BVB eleve sok gólt kap idén (is), most Hummels és Sokratis sem játszik, Schmelzer is a padon kezdhet. Subotic nem egy meccset hagyott ki idén sérülés miatt, és ha minden igaz, az a Fritsch lesz a társa, akit azért a felnőtt csapatban nem sokat láthattunk játszani. A dél-koreai Park lehet Schmelzer helyettese, szóval ez a BVB köszönőviszonyban sincs azzal, melyet majd a Bayern ellen láthatunk.

A PAOK képes lehet a bravúrra, de így a 2 gólos előnnyel megtámogatva 1.30-ért igen erős tippnek tűnik ez! Meg amúgy sincs most nagy formában a BVB, a Hoffenheim és a Darmstadt ellen sem tudott nyerni, most a PAOK ellen is ngyon nehéz meccsre számíthat a Dortmund.

Címkék: sportfogadás, tipp,