Sportfogadás tippek: Osasuna - FC Barcelona

2012-08-26
Tito Villanova bemutatkozása elég jóra sikeredett a Primera Divisionben, a Barca 5-1-re nyert a nyitómeccsen. Hétközben a Szuperkupán a Real Madrid is kikapott a katalánoktól, Messiék igencsak jó formában vannak!

Osasuna- FC Barcelona

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.47

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

Tavaly Pamplona volt az a helyszín, ahol a Barca végleg elbukta a bajnokságot. Emlékezhetünk, Pep picit tartalékolt, és ez nem fért bele. De jellemző is volt a tavalyi szezonra a katalánoknál, hogy idegenben rendre tompák voltak, nagyon sok pontot szórtak el, valamint a szokásos, Barcára jellemző téli álom is tovább tartott a szokásosnál.

Villanova ezekre a dolgokra hívta fel Messiék figyelmét. Tudják ők, hogy egyetlenegy lyukas mérkőzés sem fér bele, és addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Márpedig ez a Barca most nincs idény eleji formában! egyedül Alexisnek kell még utólérnie magát, de a többiek nagyon jó erőben vannak, ami többek közt annak is köszönhető, hogy idén nyáron a gránátvörös-kékek csak Európában készültek a szezonra.

A nyitómeccsen egy félidő alatt elintézték a Sociedadot, nem nagyon volt kérdés a meccset illetően. Messi majdnem mesterhármassal nyitott, de 'csak' kettő jött össze. Mindenki egészséges, Jordi Alba és Dani Alves a széleken följön a támadásokkal, így nem csak középen gyömöszölik a labdát Iniestáék.

Van miért visszavágni az Osasunának, tavaly elkapták a katalánokat Pamplonában. Arrafelé általában nem könnyű nyerni, de a Barca játékosai tudják, hogy tavaly hol rontották el! Nem fognak ugyanabba a hibába esni, idegenben is ki fogják tömni az ellenfeleket szépen sorban. Most, hogy Alba és Dani alves játszik a széleken, elég sűrűn lesz majd gondban a Barcánál Mascerano vagy épp Pique, amikor Alvesék nem zárnak vissza. Várhatóan úgy a szezon egészét tekintve több gólt kap majd a Barca, ám többet is lőnek.

Itt a szezon elején még egész jó szorzókat lehet majd fogni, később, ahogy a Barca hétről-hétra szuállítja a gálameccseket, ilyen 1.20-1.25 körül kínálják majd a 2.5 gól fölötti opciót.

Ki kell használni ezt az 1.47-et, könnyen lehet, hogy Messi egymaga megrúgja a hármat, múlthéten sem sok hiányzott neki . Az Osasuna amúgy is keresi még önmagát, mire észheztérnek, már 0-3 lesz az eredményjelzőn...

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,