Sportfogadás tippek: Oroszország - Svédország

2014-05-24
Csütörtökön az oroszok keresztbe húzták számításainkat. Csak 3 gólt ütöttek a franciák ellen, más kérdés, hogy nekik az a három is bőven elég volt. Ma picit nehezebb dolguk lesz Malkinéknak, és itt az ideje, hogy ne csak ők, hanem mi is nyerjünk!

Oroszország - Svédország

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 13:45

 

Oroszország a téli olimpiás betli után szárnyal a VB-n. Leírtuk már korábban is, hogy Radulov, Datsjuk és Kovalchuk is kikerült a keretből, a válogatott pedig sokkal jobb lett. Dirtektebb a játék, többet ütnek kapura, és ebből kifolyólag több a gól is. Eddig csak egy meccsen, a csoport utolsó találkozóján ragadt le 2 gólnál az orosz együttes, de tudni kell, hogy ott már biztosítva volt a csoport első helye.

Az egyenes kieséses szakaszban a franciák jöttek, ott nagyon-nagyon visszafogottan játszottak Ovechkinék. Minden harmadban ütöttek egy gólt, a franciák pedig egyszer sem találtak be. Ma azért aligha ússza meg az orosz csapat kapott gól nélkül. Azért annyira nem zár jól az a védelem, hogy a svédek ellen is megússzák, 2-3 gólt biztosan kapnak, de az is biztos, hogy a Malkinnal kiegészülő orosz csapat sem marad adósa a svédeknek. Ezen a vb-n a svédek sem hoztak le úgy meccset a tornán, hogy ne ütöttek volna két gólt.

Na mármost ha az oroszok és a svédek is eljutnak 2-2 gólig, már lehet is pipálni a tippet. Parázs kis meccs lesz ez, mindkét oldalon remek játékos lépnek jégre, és biztosak lehetünk abban is, hogy a két válogatott találkozóján egy-két pofon is elcsattan, és előny-hátrány szituáció is lesz majd bőven.

A 3.5 gól fölött opció nagyon jónak tűnik, ilyen oddson pedig főleg!

Címkék: sportfogadás, tipp,