Sportfogadás tippek: Oroszország - Norvégia

2016-05-16
Oroszország ezen a vb-n már volt egy emlékezetes meccse, amikor is 10-1-re verte Dániát, vagy a Kazahsztán elleni 6-4-es siker. Ma a norvégok elleni meccsen is potyoghatnak a gólok!

Oroszország - Norvégia

Tipp: 5.5 gól felett

Odds: 1.67

Iroda: bet365

Kezdés: hétfő, 15:15

 

Az orosz válogatott lassan melegedett be, de úgy néz ki, hogy a vb. második felére azért összeáll a játék. Az NHL-ből a Washington kiesése után átjött a vb-re Ovechkin és Kuznetsov, velük azért nem picit erősödött Oroszország válogatottja. A dánok elleni 10-1 után Svájcot is 5-1-re verték a hazaiak, szóval megy a szekér. Ettől függetlenül a csoportelsőség könnyen elúszhat, a nyitómeccsen ugyanis Shipachovék 3-0-ra kikaptak Csehországtól...

Norvégia 5 meccs után nincs rossz helyzetben, hisz már eldőlt, hogy Kazahsztán kiesik ebből a csoportból. Norvégia pedig vélhetően nem jut tovább, csak akkor van esély a top4-re, ha ma győzni tud Oroszország ellen. Erre azért nagyon csekély az esély, konkrétan nincs is...

Ugyanakkor a norvégok nem fogják ingyen adni a bőrüket, és tuti szeretnének egy emlékezetes meccset tolni az oroszokkal. Erre szintén jó esély mutatkozik, hisz az oroszok két olyan mérkőzést is játszottak, ahol min. 10 gól esett. Dánia ellen 10-1-re nyertek, de volt egy Kazahsztán elleni őrült 6-4-es találkozó, ahol már az első harmadban 6 gól született.

Egy felszabadult norvég csapatot várunk, amely ha ki is kap, azért vélhetően lő majd gólokat. Az oroszok pedig ha egy kis szerencsével párosítják azt a tudást, ami nekik van, itt megint simán összejöhet egy 8-10 gólos találkozó. Játszottak már 10-1-et, 6-4-et, most egy jó 8-2-vel ki is egyeznénk.

Címkék: sportfogadás, tipp,