Sportfogadás tippek: Oroszország (női) - Görögország (női)

2017-07-16
A budapesti 'vizes' vb-n vasárnap kezdődik a hölgyek versenye vízilabdában. A mi választásunk egy esti mérkőzésre esett.

Oroszország - Görögország

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 19.5 felett

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: 1.80

Kezdés: Vasárnap, 21:30

 

A 2017-es női vízilabda vb-n 4 darab 4 fős csoportot hoztak létre. A csoportgyőztesek a negyeddöntőbe kerülnek, a 2. és 3. helyezett csapatok pedig játszanak még egy meccset, hogy a negyeddöntőbe kerüljenek. A D-jelű négyesben Oroszország és Görögország mellett Kazahsztán és Ausztrália szerepel.

Ha minden igaz, Kazahsztán itt nem okoz majd problémát senkinek, viszont az orosz, görög és ausztrál együttes tudásban nincs olyan távol egymástól. Elvileg az orosz és az ausztrál együttes vív majd az első helyért, de a görögök is beleszólhatnak ebbe a párbeszédbe.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

A mi tippünk, hogy az orosz-görög meccs gólgazdag lesz. Az orosz és a görög együttes is sok-gólos összecsapásokkal szokta nyitni a tornákat. Ez persze lehet szerencse is, meg az sem mindegy, hogy ki ellen kezd egy csapat. Viszont a torna elején azért joggal feltételezzük, hogy frissek a csapatok. Van még szufla bőven, nagyobb a tempó, és jobban koncentrálnak. Támadni mindig nehezebb, mint védekezni, ezért a torna elején, amikor még frissebbek a csapatok, valószínűleg több gól születik. Ráadásul ilyenkor még a tét sem akkora, itt az elején ha becsúszik egy zakó, az még nem tragédia.

Rióban a két együttes 10-10-et játszott, legutóbb a világligában viszont az orosz együttes 20-11-re verte Görögországot. Az mondjuk nagyot szólt, ilyen szinten 20 gólt dobni csapat szinten, az nem semmi. A 2015-ös vb-n 12-12-őt játszottak, szóval nem egyszer, nem kétszer szórják meg egymást. A mi tippünk, hogy frissen és üdén nagy lendülettel játszanak majd a csajok, és simán jutnak el közösen minimum 20 gólig.

Címkék: sportfogadás, tipp,