Sportfogadás tippek: Oroszország - Görögország

2016-01-15
Érdekes lesz számunkra este a belgrádi vízilabda vb-n az orosz-görög meccs. Hogy miért, a következő cikkből kiderül.

Oroszország - Görögország

Tipp: 18.5 gól felett

Odds: 1.60

Iroda: unibet

Kezdés: péntek, 20:15

 

A magyar és a görög együttes egymás ellen 8-8-as döntetlent játszott, így a csoportelsőség majd a gólaránytól függ. Mi is, és a görögök is 15 góllal győztük le Törökországot, így majd az dönt, melyik együttes tudja jobban megverni Oroszországot. Ugye mi két napja 6 góllal voltunk jobbak az oroszoknál (12-6), de igencsak belealudtunk a meccsbe. Az első negyedet sikerült 4-1-re elveszíteni.

Az az első negyed nagyon nem sült el jól, mi legalább három gólt hagytunk benne, ha a magyar válogatott erejét nézzük, de az is kiderült, hogy a találkozó elején az oroszok is tudnak gólokat lőni, és van bennük fantázia!

Aki ebben a csoportban a 2. helyen végez, az a negyeddöntőben Szerbiával találkozik. Na ezt senki sem szeretné, még az oroszok sem. Sokkal szívesebben játszanak ők is mondjuk a spanyolokkal, már ha túljutnak a nyolcaddöntőn egyáltalán. De az fix, ma nem célja az orosz csapatnak, hogy nyerjen. Szóval sokkal inkább célja, hogy kikapjon, és ha már kikap, miért ne kapna ki akár 10-12 góllal. A görögöknek legalább 6 góllal kell nyerni, egy 12-6-os eredmény nekik már tökéletes. Ugyanakkor biztos nem akarják kicentizni, szóval akár negyedenként 4 görög góllal is számolnunk kell átlagban, pláne akkor, ha az oroszok tényleg nem foglalkoznak olyan koncentrált védekezéssel, mint ellenünk tették.

Aztán a görög együttes is képes gyorsítani a játékán, az egy dolog, hogy ellenünk próbálták minél hosszabb támadásokat vezetni, nem biztos, hogy ez ma is így lesz! A görögökben van 15-16 gól, és az oroszok is fenn akarják majd tartani a látszatot, hogy mégis komolyan veszik a meccset, így 5-6 gólt biztosan fognak dobni!, aztán sokat ér a mi szemszögünkből, ha kapnak rá vagy 16-ot...

Félő, hogy a negyeddöntőben mi futunk össze a szerbekkel, az pedig sok jóval nem kecsegtet egy belgrádi eb-n.

Címkék: sportfogadás, tipp,