Sportfogadás tippek: Oroszország - Franciaország

2014-05-22
A minszki jégkorong VB-n ma kezdődik a tánc! Mármint az oroszok számára, hisz a csoportkör csak amolyan ráhangolódáslént szolgált Ovechkinék számára.

Oroszország - Franciaország

Tipp: Oroszország góljai 3.5 felett

Odds: 1.45

Iroda: unibet

Kezdés: ma 16:00

 

Az orosz válogatott a hazai rendezésű olimpián lebőgött. Levonták a tanulságokat a vezetők, kivették a csapatból a nagypofájú sztárocskákat, mint Radulov, Kovalchuk vagy Datsjuk, és a fiatalokra építettek a VB-n. Egy Ovechkin azért bekerült a keretbe, majd jött később Malkin de ez a két srác az NHL-ben csalódott, itt a VB-n akar szépíteni a szezonon. Rajtuk kívül csupa-csupa fiatal, ami már csak azért is jó, mert ezek a rácok semmivel sem rosszabb játékosok, mint például Kovalchukék. Persze nem biztos, hogy olyan ügyesek, mint Kovalchuk, vagy van bennük olyan őserő, mint Alex Radulovban, de a jéghoki csapatjáték. Márpedig csapatként működik most ez az orosz csapat, ezért is nyert hét meccsből hetet.

Átlagban ezen a hét mérkőzésen átlagban 4.4 gólt ütött az orosz csapat meccsenként. Csak a két utolsó csoportmeccsen maradtak 4 gól alatt Zaripovék, de az a két meccs félig meddig már tét nélküli volt. A fehéroroszok ellen például Ovechkin jégre sem lépett, már a csoportelsőség is be volt biztosítva.

Franciaország kellemes meglepetés a VB-n. Nyitottak egy Kanada elleni győzelemmel, amire azért odafigyelt a világ. Ezt követően kikaptak a kieső Olaszországtól, ez is mutatja, hogy a végletek csapata ez. Megfigyelhető, hogy az utolsó három csoportmeccséből kétszer is négy gólt kapott a gall együttes.

Ez bizony a fáradtság jele. Ma egy olyan orosz csapattal találkozik a francia, amely motivált és pihentebb. A kereteket összehasonlítva is ég és föld a két együttes. Itt, ezen a találkozón az oroszok erőt demonstrálnak, Franciaország pedig megtapasztalja, milyen az, amikor az oroszok játsszák a hokit.

Tipp: 6-1 vagy 7-1

Címkék: sportfogadás, tipp,