Sportfogadás tippek: Oroszország-Finnország

2014-02-19
Már egy hete zajlanak a jéghoki meccsek az olimpián, az igazi torna viszont csak most kezdődik!

Oroszország-Finnország

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 13:30

 

Finnországot az elmúlt években olyan csapatként ismerhettük meg, amelyik kevés gólos meccseket játszik. Ezen az olimpián viszont szórták a gólokat. Három csoportmeccsen ütöttek 15 gólt, és kaptak is hetet. Ez meccsenként valamivel több, mint hét gól. Elképesztő volt például az osztrákok elleni 8-4.

Fura, de ez a finn válogatott szórakoztató jégkoronggal rukkolt elő.

Oroszország eddig nem mutatott semmit. Az első csoportmeccsen még csak-csak, aztán az USA elleni, és a szlovákok elleni meccsen sem villogtak a sztárok. Pedig van bőven. Kovalchuk, Datsjuk, Ovechkin, Malkin, Radulov...

Oroszország nagyon visszafogott volt eddig, de ma valószínűleg másképp lesz. Tegnap a norvégok ellen például már láttunk tőlük egy-két olyan emberelőnyös figurát, amit a csoportmeccseken nem vettek elő. Tegnap már éles meccset játszott az orosz csapat, mégis olyan érzésünk lehetett, hogy nem veszik komolyan még a norvég csapatot sem.

Ma már nem lehet alibizni, nem lehet félgőzzel játszani. Ebben a finn csapatban van potenciál, az a 15 ütött gól 3 meccsen az nem mindennapi. Ráadásul a két ország történelmét is ismerhetjük, a finn-orosz csata olyan presztízs meccs, mint az USA-orosz volt. A finnek nem fogják tisztelni az oroszokat, saját hazájukban akarják megverni őket. Pont ez az, ami miatt lesznek itt gólok! Az orosz ászok is fel kell pörögjenek. Sok kiállítás, sok gól várható!  Fura ezt írni, de a finn csapat jelenleg szórakoztatóbb játékot játszik, mint az orosz. Persze az is igaz, Radulovéknak csak most kezdődik a torna!

 

Tipp: 4-2-es orosz győzelem. Van egy olyan érzésünk, az oroszok most már 100%-ot fognak beleadni, és innentől ők is komolyan veszik a meccseket. Ez pedig alighanem gólokban is meg fog mutatkozni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,