Sportfogadás tippek: Orlando City - New York City FC

2017-03-05
Elrajtolt az MLS 2017-es idénye, vasárnap pedig az első körben rögtön rendeznek egy igencsak gólgazdagnak tűnő összecsapást. Kaká, Pirlo és David Villa is pályára lép majd, szóval picit nosztalgiázhatunk így vasárnap este

Orlando City - New York City FC

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól felett

Bet365 odds: 2.62

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap 23:00

 

Az előző idényben ez a két együttes az alapszakaszt tekintve rekorder volt. A NY City FC lőtte a legtöbb gólt meccsenként, míg az Orlando a legtöbbet kapta. Ugyanakkor a Orlando sok gólt is lőtt, míg a NYCFC sokat is kapott.

Magyarul mindkét együttes jó sok gólgazdag meccset játszott az előző idényben. Mivel nagy változások nem voltak a kereteket illetően, remélhetőleg mindkét együttestől azt látjuk majd, amit tavaly is. Igazi adok-kapok meccseket.

A hazai oldalon játszik az Aranylabdás Kaká, előtte Larin, aki gyors és erős támadó, él, mint hal a vízben. Ha mindketten egészségesek, egy-két gólt összehoznak meccsenként. Ami az NY City-t illeti, a védelemből Iraola távozott, a középpályáról pedig Lampard. Viszont maradt Pirlo és David Villa, az általunk ismertebb labdarúgók közül, de Harrison, Shleton, Diskerud és McNamara is, szóval a New York City FC-től sem várhatunk más idén, mint gólgazdag meccseket. Pirlóék támadójátékban rendkívül jók, védekezést illetően azért akad probléma. De sokkal több energit feccölnek a támadásokba, mint a védekezésbe, szóval ez nem véletlen.

Amikor 2015-ben ezen csapatok csatlakoztak a ligához, játszottak például egy 5-3-as mérkőzést is. Ez is bizonyítja, hogy a védekezés egyik félnek sem erénye, viszont előrejátékban azért láthatunk majd szép dolgokat. Ráadásul Kakát és Pirlót ismerve bármelyik kapu-közeli szabadrúgás fél gólt jelent.

Tipp: 2-3

Címkék: sportfogadás, tipp,