Sportfogadás tippek: Orlando City - Houston Dynamo

2017-09-30
Az MLS-ben vészesen közeledik az alapszakasz vége, és nagyon kevés együttesnek van még biztos helye a rájátszásban. Szombati két szereplőnk, a Dallas és az Orlando sem biztosította még a rájátszást, utóbbi jó eséllyel be sem kerül oda, de a helyzet nem reménytelen.

Orlando City - FC Dallas

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.50

Kezdés: szombat, 22:00 (CET)

 

A helyzet az, hogy a Dallas nyugaton a hatodik helyen áll, jelen állás szerint pont beférne a rájátszásban érdekelt csapatok közé. Igen ám, de a Houston és a San José is ott van a 7. és 8. helyen, egy ill. két ponttal lemaradva. Ha a Dallas botlik, az említett két együttes közül pedig minimum egy nyer, a Dallas máris kicsúszik a rájátszásból.

Ami pedig az Orlandót illeti, ott a helyzet kevésbé bonyolult, mert minden meccset meg kéne nyerni (még három van), és bízni abban, hogy a Montreal, a NYRB és a Revolution is folytatja rossz formáját. Az Orlandónak pár százalék esélye van a rájátszásra, de a közelmúltban volt egy idény, amikor a Portland úgy jutott a rájátszásba, hogy az utolsó 5 alapszakasz meccsét megnyerte, aztán lendületből a rájátszásban is végigsöpört mindenkin.

Az Orlando talán nem tett még le a rájátszásról, ezt bizonyítja, hogy legutóbb otthon 6-1-el intézte el a Revolution együttesét. Az Orlando Citynek nyernie kell, mert ez a játéknap első meccse, és ha nyer, aztán a riválisok buknak, akkor igen komolyan megnő az esély, hogy mégis a rájátszásba csúszik az együttes. DE tényleg a Revolution kiütése is jelzi, hogy a lilák még nem mondtak le a rájátszásról.

A Dalllas sincs még ott a rájátszásban, és aggasztó, hogy idegenben az utolsó 5 meccsét elveszítette a texasi együttes. Legutóbb a gyengécske Minnesota ellen sikerült kikapni 4-1-re, az sok jót nem jelent. Ráadásul az Orlando együttese tudja, hogy csakis akkor van esélye a play offra, ha minden meccsét nyeri a hátra lévők közül.

Szóval adok-kapok várható, mert a Citynek győznie kell, de ugyanúgy győznie kell a Dallas csapatának is. Egyébként az MLS-ben kétszer találkoztak, mindkét meccset a Dallas nyerte, sőt az Orlando még gólt sem lőtt mai riválisának. Igen ám, de azóta a City leigazolta például Dwyert, így Larin mellé jött még egy gólvágó. Szóval, amíg korábban Larint könnyebben ki tudták kapcsolni a Dallas védői, most már oszlani fog a figyelem, mert a City két csatárral rohamoz majd. A Revolution ellen hatot vágott az Orlando, lesz ami lesz alapon vág neki a szombati találkozónak is. Az Orlando egyébként nincs rossz formában, hatot vágott a New England együttesének, előtte hármat az Atlantának, a Dallas pedig idegenben is be-betalál, de azért szokott kapni becsülettel.

Címkék: sportfogadás, tipp,