Sportfogadás tippek: Oregon State - Houston Dash

2016-03-27
Találtunk a bet365 kínálatában egy érdekesnek tűnő meccset. Egy női felkészülési mérkőzést, ahol elvileg a két csapat között nem egyenlőek az esélyek. Nézzük!

Oregon St. - Houston Dash

(női labdarúgás, felkészülési mérkőzés)

Tipp: Houston győzelem

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap, 21:30 (CET)

 

Röviden a lényeg: Az Oregon egy egyetemi csapat. Egyetemista lányok együttese, és bár az USA-ban az egyetemi sport igen komoly szinten működik, azért más szint. A Houston Dash viszont egy profi csapat profi játékosokkal. Többen az Egyesült Államok válogatottjának oszlopos tagjai, Brian, Ohai, Carli Llyoyd, Bock és Klingenberg például, de két kanadai válogatott játékos is itt játszik, szóval nem egy gyenge együttes. Lloyd például az előző évben a világ legjobbjának bizonyult a FIFA World Player of the Year szavazáson, ami a női Aranylabdának felel meg!

Április 17-én kezdődik az NWSL, azaz a bajnoki idény a Dash számára, ami még odébb van. De azért annyira mégsem, szóval biztosak lehetünk benne, hogy a Dash sem úgy áll ehhez a meccshez, hogy csak mozogjunk egyet, aztán majd lesz valami.

Elvileg itt több dugó van a két együttes között, legalább 2-3 góllal jobb a Houston. Elvileg élőben is fogadhatunk majd a meccsre, itt elméletileg a Dash-nak 3-4 gólt minimum össze kéne hozni, ismerve a két csapat közti különbségeket.

Címkék: sportfogadás, tipp,