Sportfogadás tippek: Olympique Marseille - Borussia Dortmund

2013-12-11
Egyszerű a képlet a Dortmundnál. Nyerni kell, és megvan a továbbjutás. Ha a sárga-feketék úgy játszanak, mint két hete a Nápoly ellen, nagy baj nem lehet.

Olympique Marseille - Borussia Dortmund

Tipp: Dortmund

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Ebben a kvartettben az Arsenal, Dortmund, Nápoly trió bármelyike továbbléphet. A Marseille viszont rég elszállt, mind az öt meccsét elveszítette a francia csapat. Nagy égés ez arrafelé, de mostmár nem tehetnek mást, mint a bajnokságra koncentrálnak. Ott sem állnak túl fényesen, már a harmadik helytől is 9 pontra vannak lemaradva.

A Ligue 1-ben hétvégén fontos, és nehéznek ígérkező meccset játszanak majd Gignacék. Lyonba látogatnak majd, és mondanunk sem kell, hogy ha jövőre is a BL-ben akar indulni a csapat, akkor ott Lyonban nyerni kell!

Pont ez az, ami miatt ma tartalékos lesz a Marseille. Illene mondjuk szépen búcsúzni a BL-ből, de most annyira mindegy, hogy nulla ponttal esnek ki, vagy hárommmal. Egyébként a Marseille nagyon nincs formában, hisz a Nantes és a Lille ellen is rúgott nélkül kaptak ki mindkétszer 1-0-ra.

A BVB-nak áll a zászló, bár a védelem azért aggodalomra ad okot. Még jó, hogy a Marseille támadói impotensek. Ráadásul A. Ayew és Valbuena sérülés miatt nem játszik, N'kolou és Romau pedig eltiltott.

A BVB-nél sem jobb a helyzet. Gündogan és Bender kiesett középről, Subotic és Hummels pedig még mindig nem épült fel. Schmelzer sem játszhat, így ismét tartalékos védelemmel játszik a BVB ma este.

Várható kezdőcsapatok:

Marseille: Mandanda-Fanni-Mendes-Diawara-Morel-Lemina-Imbula-Cheyrou-Tauvin-Gignac-Payet

BVB: Weidenfeller-Piszczek-Sokratis-Fridrich-Durm-Grosskreutz-Kehl-Kuba-Mikhtaryan-Reus-Lewandowski

Az egyből látszik, hogy mindkét csapat inkább elöl erős. Persze csak nevek alapján, mert ugye ez a Marseille ritkán rendez gólfesztivált.  A BVB viszont szívvel fog játszani, óriási akarással. Tegnap továbbment a Bayern és a Leverkusen, ma a BVB-n és a Schalkén a sor. Német csapatok nem szoktak összeroppanni a súly alatt.

Az Olympique játékosai valószínűleg már a Lyon elleni bajnokira készülnek. Ha nem lesz bennük tűz -márpedig miért lenne- akkor a BVB behúzza a meccset, és továbblép a legjobb 16 közé!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,