Sportfogadás tippek: Olaszország - Svédország

2013-09-09
Hétfőn szokás szerint nagyítóval kell keresni a tippeket. Így van ez most is, de van itt egy meccs a kosár EB-n, amiből talán hasznot húzhatunk!

Olaszország - Svédország

Tipp: Svédország

Odds: 4.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:45

A D csoportban minden tiszta, függetlenül az utolsó játéknaptól. Olaszország csoportelső, de Finnország és Görögország is továbbjutott már.

Olaszország eddig egyetlen veretlen csapata az EB-nek, de nem igazán lényeges dolog ez, csak a továbbjutás, és a továbbvitt pontok számítanak.

Gentiléék 4 pontot visznek tovább, mivel bravúrral verték a görögöket, és magabiztosan a finneket. Csak azokat a pontokat viszik tovább, amely csapatok szintén továbbmentek, így a törökök, oroszok, és a mai meccs is ilyen szempontból fölösleges. (Persze például a torna első meccsén nem tudhatták, melyik eredményeket viszik tovább, ma viszont már tudják, hogy ez a mai meccs egyáltalán nem számít.)

Olaszország tehát el is lazsálhatná a mai találkozót, és könnyen lehet, hogy el is fogja. Eleve nagy butaság lenne, ha a kulcsjátékosok játszanának, hisz nagyon sűrűn jönnek a meccsek, és frissnek kéne maradni a torna későbbi meccseire is. Ráadásul minden meccsben benne van a sérülésveszély, és nagyon nem jönne jól, ha valamelyik olasz kulcsjátékos egy ilyen totál felesleges meccsen sérülne le.

De tegyük fel, hogy játszanak a legjobbak is, az nem biztos, hogy 100%-ot nyújtanak. Márpedig ez az EB bizonyította, hogy hiába áll relatíve jó nevekből egy csapat, (orosz, török ...) ha nincs akarat, nincs eredmény sem.

A svédek nem kilátástalanul rosszak, amely együttes 19 ponttal veri meg Oroszországot, azt leírni nem lehet.

Ha ma nyernek a svédek, szépen búcsúznak a tornától. Valószínűleg az olaszok már a következő körön törik a fejüket, csak azon lesznek, hogy éppen és egészségesen minimális erőbefektetéssel lehozzák a meccset. Nem fognak kellőképp koncentrálni, 4.00-ás oddson simán megéri behúzni a svédeket!

(Ezen okfejtés nyomán haladva teljesen felesleges lemenni posztonkénti elemzésekbe, statokat böngészni, stb.)

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,