Sportfogadás tippek: Olaszország - Magyarország

2012-08-08
Kezdődik a férfi vizipólósoknál a play-off, innentől már nem szabad hibázni. A mieink meccse 19:40-kor kezdődik, nézzük mire számíthatunk az olaszok ellen!

 

Olaszország-Magyarország

Tipp: Magyarország

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: 19:40

 

Azt mindenki tudja, hogy az előző három olimpiát Magyarország nyerte! Lehet hogy a VB-k és az EB-k nem úgy sikerültek, de az olimpiai a magyaroké! Ezt a szerbek, vagy a montenegróiak nem tűrik jól, de ez van, ezek tények!

A 'Kemény legények' nagyon ránk ijesztettek, amikor az első két találkozójukon vereséget szenvedtek. Szerbia hárommal, Montenegró pedig egy góllal bizonyult jobbnak, de ami igazán aggodalomra adott okot, az a játék volt. Illetve inkább a játék hiánya. Védekezésben is nagyon maguk alatt voltak a srácok, de ahogy telt-múlt az idő, úgy egyre inkább lendületbe jöttek Birosék.

A Románia elleni meccs volt a fordulópont olyan szempontból, hogy támadásban már magukra találtak a srácok, ám védekezésben még nem nyújtották azt, ami erősebb csapat ellen elég lehet. A britek elleni labdás edzés után viszont az amerikaiak ellen aratott 11-6-os siker már bizakodásra adott okott. Egy percig sem volt szoros a meccs, és az amerikaiak akkor dobták a góljaik nagy részét, amikor már behozhatatlan volt Kásásék előnye. Védekezés nagyon egyben volt, támadásban pedig úgy játszottak a srácok, mint legszebb napjaikon. Járt a labda kézről-kézrem gyorsan játszották az előnyöket, és ami fő, pontosan is!

Látható a formajavulás, és örök törvény ebben a sportban itt az olimpián, hogy nem az elején kell a toppon lenni, hanem a végén. Ha úgy játszanak ma a srácok, mint az Egyesült Államok ellen, akkor nem lehet baj!

 

Az olaszok abban a sokkal könnyebb csoportban sem voltak kimagaslóak. Ausztrália ellen 8-5-re nyertek, de az ausztrálok férfi vonalon nem annyira erősek, mint a lányok. Aztán 7-7 a görögök ellen, de a görög csapat sem olyan erős már, mint 8-10 éve. Ami jelzi az erejüket, az a horvátok elleni találkozó, ahol nagyon, e tényleg nagyon simán kaptak ki 11-6 ra. Kazahsztánt sem semmisítették meg, a spanyolokat 10-7-re azért verték, de az ibériaiak sem most élik legszebb napjaikat a vizilabdában!

 

A 'Kemény legények' a jelzőhöz hűen kemények lesznek ma, és megverik az olaszokat. Jobbak vagyunk, ez nem lehet kérdés! Ha nem lejt nagyon a pálya, mint például tegnap a lányok meccsén, akkor 3-4 góllal jobbak vagyunk.

Az olasz csapat is nagy átalakuláson ment keresztül, sok olyan játékos került a csapatba, akik kevésbé ismertek azoknak, akik csak a világversenyeken néznek vizilabdát. A magyarok egységesebbek, és megvan a rutin, tudják azt, hogy kell megnyerni egy elődöntőt!

Egytől-egyig minden játékosunk klasszis, és egy Kiss, egy Biros, vagy egy Kásás Tamás keze nem fog megremegni döntő szituációknál. A fogadóirodák igencsak jó oddsot adnak a mieink sikerére, ami talán annak köszönhető, hogy a két nyitómeccsünket elbuktuk. Azóta már nagy formajavuláson estünk át, Olaszország ellen nyerni kell!

Nem csak túlzott optimizmus ez részünkről, ez a realitás. Sokkal jobbak vagyunk annál, mint amit az oddsokból ki lehet olvasni! Nyerni fognak a srácok, és mi is velük nyerünk, ha rájuk fogadunk!

 

Hajrá magyarok!!!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,