Sportfogadás tippek: Olaszország-Uruguay

2014-06-24
Kevesen gondoltuk, hogy a D csoportban az utolsó körtől függetlenül Costa Rica már fix továbbjutó, az olasz és az uruguayi együttes közül pedig valamelyik kiesik.

Olaszország  - Uruguay

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

A D csoportban Costa Rica 6 ponttal áll, fix továbbjutónak számít. Második helyen állnak az olaszok 0-ás gólkülönbséggel, harmadik helyen pedig az uruk, szintén három ponttal, ám -1-es gólkülönbséggel. A csoport utolsó helyét pedig Anglia foglalja el, nincs esélye a továbbjutásra...

Azonos pontszám esetén a gólkülönbség, majd a több lőtt gól dönt, vagyis ma délután a döntetlen az olasz csapatnak jó. Ez egyben azt is jelenti, hogy Uruguay csak győzelem esetén lép tovább.

Prandelli mester valami hasonló felfogásban játszatja övéit, mint tegnap a mexikói mester. Barzaghli, Bonucci és Chiellini játszik hátul, vagyis szigorúan véve a védelemben. Darmian és de Sciglio pedig arra hivatott, hogy védekezésben lezárja a széleket, támadásban pedig segítsen be, amennyit tud. Pirlo játszik a középpálya közepén, mellette Marchisio és Veratti. Elöl pedig a Costa Rica ellen betliző Balotelli és Immobile.

Uruguay 4-3-3-as felállásban játszik. A védelem közepén Godin és J.M. Giménez, széleken Caceres és Alvaro Pereira. Lugano játékára is van esély, ám a rutinos belső védő a hírtek szerint nincs 100%-os állapotban. Arevalo szűr, C. Rodriguez a bal szélen, Alvaro Gonzalez a jobb szélen támad. Lodeiro irányít, Cavani és suarez pedig befejez. Az uruknak támadólag kell fellépni, de vigyázni kell arra, hogy bele ne szaladjanak a késbe, mint tegnap a horvátok. Persze tegnap a horvátok nem igazán érezték, mit kell játszani Mexikó ellen, az uruknak vélhetően több helyzetük lesz.

Suarez Angliát már elintézte, és talán Costa Rica ellen sem kap ki a csapat, ha játszik a 'pool légiósa. Az a Suarez-Cavani duó sokra hivatott, és mivel gólt kell szereznie ezért simán lehet egy olyan forgatókönyv, mint tegnap volt a Mexikó-Horvátország találkozón. Ott is az utolsó negyed órára Kovac mester minden támadóját feltette a pályára, ám ahogy a Pranjicot lehozta, egyből be is kapták a gólt a horvátok.  Aztán azt se feledjük, ha Suarezék gólt találnak, már az olaszoknak kell futni az eredmény után. Valamelyik csapat mindig gólkényszerben lesz, ezért bízhatunk benne, hogy legalább két gólt látunk a mai meccsen.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,