Sportfogadás tippek: Olaszország-Spanyolország

2013-06-16
2. játéknapjához érkezett a női kosár EB, nézzünk is gyorsan egy jónak tűnő tippet az unibet kínálatából!

Olaszország-Spanyolország

Tipp: A. Torrens pontjai 18.5 alatt

Odds: 1.85

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:30

 

Tegnap óriásit játszottak a spanyolok, 77-72-re verték el az oroszokat. Torrens a nap MVP-je volt, hisz 30 pontot szórt. Hét triplakísérletéből négyet is értékesített. Nagyon sokat vállalt 36 percet töltött a pályán, tényleg minden összejött neki.

Fontos volt nekik a tegnapi meccs, ma azért már Torrens nem fog 36 perceket játszani! Persze az olaszok elleni találkozó is fontos, de várhatóan a spanyolok itt nem fogják Alba Torrenst kifacsarni. Hosszú még ez a torna, és a spanyolok azért hosszabb távra terveznek.

Ez a spanyol együttes nem egyemberes. Torrensnek kijött a lépés, de ez nem jelenti azt, hogy ma is kijön. Lehet ma Lyttle játszik nagyot, vagy Valdemoro, Agilar, Palau, Dominguez közül valaki. 6-7 olyan játékosa van ennek a spanyol válogatottnak, akiktől bármikor jöhet egy olyan meccs, mint tegnap Torrenstől.

Ráadásul az olaszok azért főleg a védekezésükben bíznak, nehéz ellenük sok pontot szerezni. Tegnap küzdelmes meccsen megverték a svédeket, így a minimális célt valószínűleg teljesítették, és továbbléptek a kvartettből. Ma már sokkal felszabadultabban játszhatnak, és bizony ez az olasz csapat képes lehet megfolytani a spanyolok játékát is. Kellemetlen ellenük játszani, és azért tudják a talján lányok is, hogy a tegnapi teljesítménye után Torrensre fokozottan kell ügyelni.

Lehet, hogy tegnap 30-at szórt, de a mi tippünk az, hogy ma a 19 sem jön neki össze.

 

Sok sikert a tipphez!

u.i.: A cseheknél viszont elhotova tegnap betlizett, csak négy pontot szórt. Szépen ki is kaptak, ma a litvánok ellen kötelező lenne javítani. Elhotova, a csehek egyik legjobbja ma 10 fölé jut, az unibeten érdemes tehát arra tenni, hogy kétszámjagyű pontot ér el a csehek kiválósága!

Címkék: sportfogadás, tipp,