Sportfogadás tippek: Offenbach - Wolfsburg

2013-02-26
A Kickers Offenbach nem kis bravúrt hajtott végre, hisz harmadosztályú csapat létére itt van a legjobb nyolc között. A Wolfinak volt a legnagyobb mákja a sorsolásnál, mert amíg például a Bayern a Dortmunddal játszik, addig a Wolfi egy harmadosztályú ellenfelet kapott...

Kickers Offenbach - Wolfsburg

Tipp: Wolfsburg jut tovább

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

Meglepően szép szorzót kínálnak a Wolfsburg továbbjutása esetén, pedig osztálykülönbség van a csapatok közt, méghozzá nem is egy! A Kickers Offenbach a harmadosztályban szerénykedik, hisz ott is csak a 12. helyet tudhatják magukénak. Hétvégén a Burghausen elleni meccsüket halasztották, így nyugodtan koncentrálhattak a Wolfi elleni fellépésre!

A Wolfsburgról sokkal többet tudunk, láthatjuk őket hétre-hétre. Magukhoz képest gyenge szezont futnak, a Bundesliga élvonalának 15. helyén állnak. Szerencséjük, hogy az alattuk lévő három együttes nagyon leszakadt, így vélhetően kiesési gondjai nem lesznek a Wolfsburgnak.

Hogy D. Hecking milyen kezdőt álmodott mára, azt csak sejteni lehet, de az valószínű, hogy nem fogják félvállról venni ezt a találkozót. A gyenge bajnoki szereplést egy kupadöntővel azért lehetne ellensúlyozni! Hecking nem fogja megkockáztatni a kiesést, ezért nagy pihentetésre ne nagyon számítsunk! A kicker szerint a Wolfsburg a Benaglio-Hasebe-Naldo-Kjaer-Schafer-Polak-Josue-Olic-Diego-Dost-Vierinha felállásban játszik, ami gyakorlatilag a Wolfi legerősebb csapata!

Ha valóban ez a 11 játékos fut ki a gyepre a Wolfsburg színeiben, akkor kötelező a továbbjutás! A vendég csapatnak nincs fontos hiányzója, szóval itt nem is nagyon lehet elképzelni mást, mint Wolfsburg továbbjutást!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,