Sportfogadás tippek: Nyíregyháza - Videoton

2014-08-16
Az NBI 4. fordulójában a Videoton Nyíregyházára látogat. A meccs esélyese a bajnokesélyes Vidi, a Szparinak a döntetlenért is vért kéne izzadnia. Vajon érvényesül a papírforma, vagy ismét meglepetést okoznak Bajzáték? Délután kiderül

Nyíregyháza - Videoton

Tipp: Videoton

Odds: 1.71

Iroda: TippmixPro

Kezdés: ma 16:30

 

A magyar NBI-ben ma összecsapnak a piros-kék mezes csapatok. Igen ám, de amíg a Vidi a bajnoki címért küzd, addig a Nyíregyháza a bennmaradásért.

A Nyíregyháza döntetlennel nyitott a keleti rangadón a DVSC ellen, majd beleszaladt egy pofonba a Paks ellen, és a harmadik fordulóban óriási meglepetést okozva nyert Kispesten. Ebből a három eredményből is látszik, hogy a Nyíregyháza széles skálán mozog.

A Vidi viszont elég meggyőző. A Pápa és a Dunaújváros sem lőtt gólt ellenük, ellenben lőtt hármat Vidi mindkét meccsen. A Győr már lőtt két gólt a fehérváriaknak, kétszer vezetett, ám végül azt a meccset is a Videoton nyerte, méghozzá 3-2-re.

Nagyon úgy tűnik, a fehérvári együttes három lőtt gólra van kalibrálva. Ma is jó esély van arra, hogy háromszor beköszönnek Nikolicék. Niko jubilálhat is, esélye biztosan lesz a gólszerzésre, mert a Szpari védelme azért sebezhető. Nem kicsit, és ezt láttuk a Paks elleni találkozón is.

A Videoton nagyon jól kezdte a bajnokságot, és jól is fogja folytatni. Nagyon együtt van most ez a csapat. Juhász és Vinicius személyében ráadásul két olyan belső védője van a csapatnak, akik elöl is hasznot hajtanak, mindkettő rendkívl jól fejelő játékos. De ugyanígy Caneira is, szóval pontrúgások után is rettent veszélyes lesz a Vidi. Földön Sándor és Kovács okozhat bajt a hazai védelemben, ám Gyurcsót sem lesz könnyű tartani a nyíregyi védőknek.

Elég egyértelműek az esélyek, ezt a meccset a Videoton vagy simán, vagy szűken, de be fogja húzni. Az eddigiek alapján a 0-3 vagy az 1-3 lehet a realitás.

Várható kezdők:

Nyíregyháza: Balogh-Szokol-Rubus-Póti-Jánvári-spitzmüller-Abdouraman-Széci-Kosztic-Rezes-Bajzát

Videoton: Calatayud-Szolnoki-Juhász-Vinicius-Stopira-Caneira-Sándor-Haraszti-Kovács-Gyurcsó-Nikolics

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,