Sportfogadás tippek: Nyíregyháza - Vasas

2013-09-07
A válogatott meccsek miatt az NBI szünetel, de az NBII-ben hétvégén is fordulót rendeznek! Nézzük a Nyíregyháza-Vasas találkozó előzetesét.

Nyíregyháza - Vasas

Tipp: X2

Odds: kb. 1.90 (élőben fogadható, vagy a nap folyamán a későbbiekben bővítik a kínálatot)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00


Villanyfényes meccset a játszik a Szpari ma este. Várhatóan sokan kilátogatnak majd a Városi Stadionba, hisz jól szerepel a hazai csapat! Eddig a Szpari listavezető, mindhárom meccsét megnyerte. Minden találkozóján minimum három gólt lőtt a Nyíregyháza, régen nem látott jó rajtott vettek a keleti piros-kékek.

Nem úgy az angyalföldiek. A nagymúltú Vasas vergődött az első három fordulóban, egy iksz mellett két vereséget könyveltek el.

Pedig nem így tervezték. Dirk Berger által irányított piros-kékek ma azon lesznek, hogy minimum a pontszerzés meglegyen, de az az igazság, hogy győzni mennek Nyíregyházára.

A Szpari hétközben kikapott Ligakupa meccsen a Debrecentől, de ez semmit sem számít, tartalékos volt mindkét együttes. Ma nem léphet pályára Gengeliczki, Kákonyi és Minczér sem, utóbbi játékosnak részleges szalagszakadása miatt heteket kell majd kihagynia.

Két fontos láncszem esett ki tehát a hazaiak középpályájáról, ám a vendégeknél is van egy-két sérült, valamint nem védhet a rutinos Németh Gábor sem.

A kérdés az, hogy a Szpari, vagy a Vasas játékosainak akarata érvényesül-e. Tegnap a válogatott meccsen is láthattuk, mit tesz az, ha egy csapat akar nyerni, és mit az, he nem.

Nem olyan gyenge ez a Vasas, mint a tabella mutatja, vélhetően nem a levegőbe beszéltek, hogy nyerni mennek Nyíregyházára.

A Szpari nem az a csapat, amely sorozatban a negyedik meccsét is behúzza. Túlzottan kényelmessé teszi majd őket, hogy behúzták az első három meccset.

Ráadásul aki régóta foglalkozik sportfogadással, az nagyon jól tudja, hogy amikor az első találkozik az utolsóval, ott nagyon sűrűn meglepetés eredmény születik.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,