Sportfogadás tippek: Sevilla - Valencia

2016-11-26
A Sevilla 12 forduló után dobogós a spanyol élvonalban, míg a Valencia csak a 16. helyen szerénykedik. Ettől függetlenül vélhetően tüzes mérkőzést játszik a két együttes szombat este!

Sevilla CF- Valencia

Online sportfogadási tipp: Büntetőlapok száma 6.5 felett

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 20:45

 

A két együttes utolsó 10 tétmeccséből 8-at a hazai pályán játszó csapat nyert. Vendég-együttes számára nem termett babér, hisz a maradék két találkozó döntetlennel ért véget. A Valencia legutóbb 2004-ben tudott győzni a Sevilla ellen idegenben, azóta 16 próbálkozásból egyszer sem jött össze. Persze minden sorozat megszakad egyszer, de az elmúlt években ennél sokkal acélosabb Valencia is próbálkozott, mégsem sikerült megszerezni a három pontot.

A Túria-parti együttes előnye lehet, hogy a Sevilla a BL-ben is érdekelt, és kedden pályára is lépett a Juve elleni vesztes találkozón. Fizikálisan és mentálisan is fáradtabb lehet a Sevilla, de az fix, hogy a Valencia játékosai is frusztráltak lesznek. Legutóbb otthon, hazai pályán a sereghajtó Granadát sem sikerült megverni, gödörben van megint a Túria-parti együttes.

A mi tippünk, hogy ez elég feszült kis találkozó lesz, ahol a foci mellett látunk majd focipályára nem való jeleneteket is.  Carlos del Cerro Grande vezeti a meccset, aki nem riad vissza, ha lapot kell adni. Legutóbbi 5 bajnokiján, amit vezetett, alaposan megszórta a csapatokat. Kiosztott 36 sárgát és 5 piros lapot. Még spanyol mércével mérve is extrém számok! Valószínűleg azért gólokat is látunk majd, de harcos találkozó lesz, egy picit fáradt és egy rendkívül frusztrált együttes részvételével. A mi tippünk, hogy min. 7 büntetőlapot kioszt majd Carlos del Cerro ezen a találkozón!

Várható kezdőcsapatok:

Sevilla: Rico; Mercado, Carriço, Pareja; Mariano, N’Zonzi, Ganso, Escudero; Sarabia, Vietto, Vitolo

Valencia: Diego Alves; Montoya, Garay, Mangala, Gayá; Enzo Pérez, Mario Suárez; Cancelo, Parejo, Nani; Rodrigo

 

Címkék: sportfogadás, tipp,