Sportfogadás tippek: Nyíregyháza - Kazincbarcika

2013-04-12
Egy-két irodánál lehet magyar NBII-re is fogadni, ezt használjuk most ki! Szpari-'barcika, nézzünk elébe

Nyíregyháza - Kazincbarcika

Tipp: Nyíregyháza

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00 (Duna TV)

A tények:

A Nyíregyháza 28 ponttal az 5. helyen áll, míg a Kazincbarcika 25 egységgel a 11. helyet foglalja el. Mindkét együttesnek ugyanaz a célja, ez pedig a top5! Az NBII átszervezése miatt jövőre csak a legjobb 5 csapat lesz tagja biztosan a másodosztálynak, így most minden meccsnek óriási jelentősége van, nyugodtan mondhatjuk,. nincs tét nélküli meccs a magyar másodosztályban!

A Szparinál voltak olyan hangok tavasszal, hogy a cél a feljutás, de erről hamar le kellett tenni. Pedig a Nyíregyháza csapatánál olyan játékosok rúgják a bőrt, mint Bárányos, Bodnár vagy Bajzát. 10 forduló van még hátra, és 8 pont a Vasas előnye a Nyíregyházához képest, szóval a bajnoki címhez minden meccset nyerni kéne szinte, a Vasasnak meg bukni egy párat...

Ma délután a Szpari a Kazincbarcikát fogadja, és mindenképp javítani akar a pozícióján a nyíregyi együttes. Legutóbb nagyon gyengén játszottak Angyalföldön és Szolnokon is, hazai pályán illene már mutatni valamit. Az biztos, hogy Nyíregyházán több néző előtt játszanak majd a fiúk, mert Szolnokon nagyjából 100 fizető néző volt kíváncsi a találkozóra... (azért ennyien gyengébb megye II-es meccseken is összejönnek...)

A Spartacus tehát javítani akar, nagy a fogadkozás, hogy a 'barcikát kétvállra fektetik. Persze Nyíregyházán már a szurkolók csak a saját szemüknek hisznek, fogadkozásból volt már elég. A meccset megelőzően szurkolói ankét is volt, ami szintén divat a Szparinál, de érezhető volt a feszültség. Két zakó után nem is csoda...

Ma viszont jó esélye van a Szparinak a győzelemre, hisz a vendégeknél talán a legfontosabb játékosok estek ki. Rögtön itt van Szabó Ádám, a 'barcika kapusa, aki eltiltását tölti ma délután. Legutóbb megsérült Kovács Péter, bordatörés után aligha lép pályára. De eltiltott még Tátrai is, azaz nincs a kezdő kapus, és nincs a 3 gólos Kovács, és az 5 gólos Tátrai. De kisebb sérüléssel bajlódik Nyitrai és Halgas is, kettejük közül Nyitrai szintén alapembernek nevezhető!

A Szparinak ki kell használnia, hogy nem lesz két gólérzékeny alapember a 'barcika középpályáján. Ha ma sem nyernek, akkor tán soha...

A Nyíregyházánál Bárányos sérült, ami talán nem is baj, tehát a hazai kezdő így nézhet majd ki:

Balogh-Bodnár-Farkas-Djurovic-Dajka-Minczér-Davidov-Csorba-Pákolicz-Germán-Bajzát

A Nyíregyháza idén már bajnokin és kupameccsen is elverte a 'barcikát, ráadásul idegenben. Bajnokin és kupameccsen is 2-1-re nyert a Szpari, szóval jó esély van rá, hogy otthon is győz a Nyíregyháza!

A mi tippünk az, hogy a Szpari otthon tartja a pontokat!

Sok sikert mindenkinek!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,