Sportfogadás tippek: Nyefytehimik - Slovan Bratislava

2014-01-07
A KHL-ben ma rengeteg meccset rendeznek. A mi tippünk a Nyefytehimik és a Slovan találkozójáról érkezik, remélhetőleg hasonlóan jó meccset látunk majd, mint 2013 decemberében.

Nyefytehimik - Slovan

Tipp: 4.5 gól fölött

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:00 (TV: Sport2)

 

Tavaly, december 27-én összecsapott egymással a két együttes, és a Slovan 4-2 arányban győzni tudott. Az a találkozó Vondrka nagy meccse volt, kihagyott büntetője mellett összehozott két gólt, rajta kívül még Mikus és Bartovic talált be.

A Slovan nyugaton 10 ponttal van lemaradva a play off-ot jelentő 8. helytől, de nincs még veszve semmi. A baj az, hogy rengeteg gólt kap a csapat, a nyugati konferenciában a szlovák együttes nyelte be a legtöbb gólt. Meccsenként átlagban három gólt kap a Slovan, ami azért hosszútávon nem sok jóra vezet. Lőnek is becsülettel, de a védekezés nem a Slovan erőssége.

Viszont ugyanez mondható el a Nyefytehimikről is. Ez a csapat is kapja a gólokat (mostanában négyesével), nem meglepő tehát, hogy a Nyizsnxekamszk sincs a play off közelében.

Visszatérve a két csapat decemberi meccsére, úgy született négy gól, hogy mindkét kapus 91% fölötti védési mutatóval rendelkezett. A Slovan nagy fölényben játszott, 45 kapuralövése volt a hazaiaknak, ami igencsak nagy szám, pláne ha megemlítjük, hogy az orosz csapat csak 23-szor kísérletezett.

Egyébként azon a találkozón a Satan-Hudacek-Radivojevic sor tagjai pontot sem szereztek, amire ma igen kevés az esély. Satanék is hozzászólnak majd a meccshez, és ha a Vondrka féle sor is azt hozza, amit decemberben, akkor a Slovan ismét nyerhet a magyar  Sport TV által közvetített meccsen.Jó kabala ez nekik.

Ugyanakkor a Nyefytehimik sem lesz annyira passzív, hazai pályán azért legalább 30-35 kapuralövésre számíthatunk tőlük. A Slovan amúgy egy olyan csapat, ahol kreatív támadójáték a jellemző, és picikét szellős védekezés. Ütnek is, kapnak is, ezért lehet jó opció a 4.5 over ezért az 1.70-es szorzóért.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,