Sportfogadás tippek: Nürnberg - Stuttgart

2014-03-26
A Stuttgart a hétvégi győzelmének köszönhetően kijött a veszélyzónából. Ibisevicék ma is jó eséllyel pályáznak a győzelemre.

Nürnberg - Stuttgart

Tipp: A Stuttgart gólt szerez

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

A Nürnberg ősszel nem nyert meccset a Bundesligában. Ezt követően tavasszal három győzelemmel nyitott a csapat, majd jött Chandler és Nilsson kiesése, és a Nürnberg azóta nem szerzett pontot. Bizony-bizony, mióta Chandler és Nilsson kidőlt a nürnbergi védelemből, egyszerűen nem volt esélye a csapatnak a győzelemre. Legutóbb már 5 gólt kapott a csapat attól a Frankfurttól, amely együttes nem arról híres, hogy így megszórja ellenfeleit.

Ráadásul Verbeek mester feje főhet amiatt is, hogy kivel pótolja a legutóbb kiállítás sorsára jutott Pinolát. Bamba Anderson és Marcos Antonio sérült, nincs is belső védő a keretben. Nagy bajban van a Nürnberg, kizártnak tűnik, hogy a magához térő VfB-től ne kapjon gólt.

Mióta Schneidert elküldték Bobicék, és Huub Stevens irányítja a svábokat, a VfB egy meccset nyert, egyet ikszre adott. Legutóbb a HSV elleni kiesési rangadót behúzták, most ismét egy hasonlóan fontos meccs vár Ibisevicékre. Ugyan a Hamburg ellen nem a bosnyák támadó talált be, de jelenléte sokat számít. Ma talán már ő is betalál, Nilsson és Chandler nélkül súlytalan az erster FC védelme. Mióta nincs ez a sokat emlegetett páros, a Nürnberg nem úszott meg meccset kapott gól nélkül. Legutóbb már 5-öt kapott a bajor együttes, ami azért sokat mondó adat.

Lényeg a lényeg, a Stuttgart a Hamburg elleni győzelem után megduplázhatja tavaszi győzelmeinek számát. Ezt a tartalékos Nürnberget meg kellene verni. Hogy ez összejön-e, az jó kérdés, de abban szinte biztosak vagyunk, hogy a Nürnberg ezt a bajnokit sem hozza le kapott gól nélkül.

Várható kezdőcsapatok:


Nürnberg: R. Schäfer - Feulner, Stark, Pogatetz, Plattenhardt - Frantz - Drmic, Campana, Kiyotake, Hlousek - Pekhart
Stutgart: Ulreich - Schwaab, Rüdiger, Niedermeier, G. Sakai - Gentner, Boka - Harnik, Traoré, Rausch(Maxim) - Ibisevic

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,