Sportfogadás tippek: Nürnberg - Bochum

2015-03-23
A Bundesliga II-ben a 26. fordulót a Nürnberg - Bochum meccs zárja. Mindkét csapat a középmezőny tagja, könnyen lehet, hogy nem bír majd egymással a két együttes. Korábban is előfordult már a pontosztozkodás a két csapat találkozóján, most sem lenne meglepő.

Nürnberg - Bochum

Tipp: döntetlen

Odds: 3.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

A következő tippet kis téttel ajánljuk, de mindenképp érdemes odafigyelni erre a Bundesliga 2-es találkozóra. A Nürnberg és a Bochum is volt már erősebb, de idén egyik csapatnak sem jött ki a lépés. A Nürnberg a 10. helyen áll, nem sok sansza van a feljutásra. A Bochum pedig a 12. helyen várja a mai meccset, egyértelmű célja a csapatnak a kiesés elkerülése. Ma egy döntetlennel a Nürnberg még két helyet előre is ugrana, a Bochum pedig megerősítené jelenlegi pozícióját, és úgy egyébként sem szomorkodnának, ha Nürnbergben csak egy döntetlent érnének el.

A két együttes előszeretettel játszik egymással döntetlent, a két csapat utolsó 5 találkozója közül négy is pontosztozkodással ért véget. A Bochum egyébként is érzi ezeket a döntetleneket, 25 bajnokijukból 14-en született döntetlen. Ha ez nem lenne elég, a Bochum vendégként utolsó 5 bajnokijából 4-szer ikszelt.

Mindkét csapatnak jó az iksz, a Bochum főleg védekezni fog, a Nürnberg nincs annyira erős, hogy maga alá gyűrje a vendég-együttest. Tény, hogy statisztika alapú tipp, amit mi sem szeretünk úgy igazán, de egy ilyen sivár hétfői napon kis téttel nyugodtan meg lehet próbálni megjátszani a döntetlent.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,