Sportfogadás tippek: Norvégia - Spanyolország

2014-12-21
Ma 18 órától rendezik a női kézi EB fináléját. A két résztvevő Norvégia és Spanyolország válogatottjai lesznek. Nézzük az esélyeket.

Norvégia - Spanyolország

Tipp: Norvégia

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Norvégia és Spanyolország már találkozott egyszer, méghozzá a középdöntős szakaszban, amikor is 3 góllal a Norvégok nyertek. Ez azért is aggasztó lehet a spanyolok számára, mert Spanyolország ott játszott a legjobban az összes meccsét tekintve. Talán a torna egyik, ha nem a legjobb, legmagasabb színvonalú összecsapása volt.

Penáék végül 29-26 arányban vereséget szenvedtek. Pena, Mangue és Martin dobálták a gólok javát, de ez így van az egész EB-n. Viszont Martin egyre halványabb, legutóbb már annyira halvány volt, hogy gólt sem dobott. Amúgy sem volt egy nagy meccs a Montenegró-Spanyolország találkozó. Martin négyszer kísérletezett szélről, és egyszer sem talált be. Hetest nem is dobott a spanyol csapat...

A spanyol válogatottnak volt olyan időszaka, amikor is a 2 félidőben 16 percig nem dobott gólt. A 37. és az 52. perc között a spanyol csapat nem talált be, Rajcic mindent fogott. Más kérdés, hogy a montenegróiak is bambáskodtak. Nem kell szépíteni, nagyon gyenge színvonalú meccs volt, fáradt volt mindkét együttes.

Ha valami nem látszott az elődöntőben Norvégián, az pont a fáradtság. Mörk vezérletével Norvégia lemosta Svédországot. Norvégia végig vezetett a meccsen, hol hattal, hol csak hárommal, de végig a norvégok vezettek, Svédország futott az eredmény után. A norvégok ugye ellenünk több játékost pihentettek, Mörk is csak az első félidőben játszott. Az elvileg beteg játékosos éltek, mint hal a vízben, szóval nyoma sem volt például Herremnél semmiféle fertőzésnek.

Norvégia rendkívül egységes, Mörk pedig kezébe vette az irányítást. Löke sem azért tért vissza a válogatottba, hogy a döntő előtt csődöt mondjon. Kegyetlenül erős a norvég csapat, és ezek a csajok valóban élvezik ezt a játékot. A spanyol együttes sokkal fáradtabb, ne feledjük Norvégiának volt két meccse, (az ukránok és a magyarok elleni), ahol lehetett játékosokat pihentetni. Spanyolországnak csak éles meccsei voltak, Martinon nagyon látszik a fáradtság, de Pena és Mangue sem ficánkol már úgy, mint az első héten. Ha Oftedalék nem szórakoznak, itt akár 8-10 gólos verésbe is beleszaladhat a spanyol csapat, és Mörkék lövéseit nem fogja Navarro kiszedni, mert a norvég csajok rendkívül élesek, és nem el fogják találni a sarkokat. Nincs kérdés, Norvégia ezt a meccset legalább olyan simán nyeri, mint az elődöntőt!

Címkék: sportfogadás, tipp,