Sportfogadás tippek: Norvégia - Magyarország

2017-11-25
A női kézilabda-válogatott a Möbelringen Kupa első meccsén Oroszország ellen szűk vereséget könyvelhetett el. A cél viszont nem feltétlenül a torna megnyerése, hanem az egység kialakítása, figurák gyakorlása. Szombaton a világ legerősebb csapata, Norvégia ellen játszanak Kovacsics Anikóék.

Norvégia - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat eljut minimum 25 gólig

Bet365 odds: 2.15

Kezdés: szombat, 18:15

 

A Möbelringen Kupa első köre nem a védekezésről szólt. Az első kör meccseinek eredményei:

  • Norvégia - Dél-Korea 39-28
  • Oroszország - Magyarország 35-33

A norvégok már az első félidőben 22 gólig jutottak, elég aggasztó az ellenfelekre nézve Mörkék formája. Viszont a 28 kapott gól azért 28 kapott gól, felkészülési meccseken azért a védekezés nem annyira feszes. Az orosz-magyar meccs sem a védekezésről szólt, 35 gólt kaptunk, és 33-at dobtunk. Azért éles meccsen olyan 5-7 góllal tuti kevesebbet láttunk volna mindkét oldalon.

Nálunk az Oroszország elleni meccsen a kapusaink nem remekeltek, amit Dmitrieváék az elején kapura küldtek, szinte minden beakadt. Sem Bíró, sem Janurik nem hozta azt a formát, amiért a keret tagjai, de inkább most, mint a vb-n legyen rossz meccsük. A védekezés sem volt feszes, és bár gálameccsnek nehéz nevezni az orosz-magyart, de azért a 68 gól jelzi, hogy sem mi, sem az oroszok nem tettek bele a védekezésbe 100%-ot. Azért ne feledjük, itt a vb előtt ezen a Möbelringen Kupán minden csapat 3 kemény meccset játszik, elfáradni sem akar egyik válogatott sem, a játékosok pedig nagyon ügyelnek magukra, de talán még az ellenfélre is, nehogy sérülést szedjenek össze, esetleg okozzanak.

Szóval a tippünk, hogy a norvég-magyar meccsen mindkét csapat eljut 25 gólig. Azok után, hogy Mörkék 39-et lőttek Dél-Korea ellen, és azok után, amilyen formában volt a Janurik-Bíró páros nálunk, evidens a minimum 25 norvég találat. Viszont a magyar csajok is odateszik majd magukat, Löke, Grimsbö, Mörk már jó ismerősei a csajoknak, csapattársak találkoznak, Görbe, Bódi itt a fél Győr, szóval nem lesz ez annyira kemény meccs. Majd a vb-n komolyabban egymásnak feszülnek, itt még nem feltétlenül a keménységről szól majd a találkozó,.

Címkék: sportfogadás, tipp,