Sportfogadás tippek: Norvégia - Magyarország

2015-11-12
Sorsdöntő meccs előtt a magyar válogatott, és hála a jó égnek, ez a fogadóirodáknál is érzékelhető!

Norvégia - Magyarország

Tipp: Dzsudzsák Balázs kaput eltaláló lövéseinek száma: 0.5 felett

Odds: 1.40

Iroda: unibet

Kezdés: csütörtök: 20:45

 

Sokan, sok helyen írtak már a meccsről, többek közt mi is (katt). Most ismét megtesszük, ki tudja, mikor kerül ilyen közel egy világeseményhez a magyar labdarúgó-válogatott.

A bevezetőben említettük, hogy a fogadóirodák is kitesznek magukért, nos, az Unibet is igen bő kínálattal rendelkezik. Nyílván a kínálat kereslettel is találkozik, ez pedig ideális együttállás, hisz vélhetően a fogadóiroda is jól jár, és ha jól választunk tippet, akkor mi is!

A sok extrém lehetőség közül mi a következőt választottuk: Dzsudzsák Balázs legalább egy kaput eltaláló lövést összehoz a meccsen!

Storck kapitány szerint gólt kell lőni, szóval bízzunk benne, hogy nem csak a levegőbe beszél, és a srácok valóban támadni is fognak a meccsen. A 90 perc azért nem rövid, vélhetően többször odakeverednek a fiúk a norvégok kapuja elé. Dzsudzsák biztos pont a csapatban, egész biztosan kezd, és vélhetően végig is játssza a meccset. Talán kapunk majd 2-3 olyan szabadrúgást is, amit egyből kapura lehet tűzni, és ha Dzsudzsák odaáll, akkor azért el tud sülni a balos! Emlékezzünk csak a Romániában szerzett egyenlítő góljára, nem volt kis dugó.

Adja Isten, vagy adja meg Clattenburg spori a büntetőt. Ha netán javunkra tizenegyest ítélnek, akkor azt is Balázs lövi. Vélhetően a kapuba, de a tipphez elég lenne, ha kaput találna. Azt meg büntetőből azért nem nehéz, bár láttunk már egy-két égbe bikázott tizit olyan világsztároktól is, mint David Beckham...

De akcióból is veszélyes lehet Balázs, azért neki tényleg elég jó lövései vannak, és ha lőtávolba kerül, ő meg fogja kínálni a norvég kapust egy bombával.

Elég jó opciónak tűnik, hogy Dzsudzsák Balázs legalább egy lövése kaput talál. Ha így lesz, az Unibet 1.40-es szorzóval fizet.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,