Sportfogadás tippek: Norvégia - Dánia

2013-07-25
A női foci EB első elődöntőjén a németek tudtak diadalmaskodni. Ma Norvégia-Dánia párharcot rendeznek, nézzünk elébe

Norvégia - Dánia

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Ahogy haladunk előre a tornán, egyre kevésbé számít az, melyik csapat az esélyes, vagy melyik csapat a jobb. Ott volt a francia-dán meccs, ahol a franciák mezőnyben megsemmisítették Dániát, de amíg Necibék mindent elpuskáztak, Dánia egyetlen valódi gólhelyzetéből gól született...

Tegnap is sokkal jobbak voltak a svédek, de a németek mákoltak gólt. Nyugodtan kijelenthetjük, ebben a szakaszban már semmit sem számít, melyik a jobb csapat, egyszerűen az számít, melyik csapatnak van több szerencséje.

Márpedig ha tényleg az dönt ma is, hogy melyik csapatnak fogja a kezét Fortuna, egyértelmű lesz a dán győzelem. Harderéknek szerencséjük volt a svédek elleni nyitómeccsen, amikor Schelinék két büntetőt elhibáztak. Ugyanígy szerencséjük volt az oroszok elleni sorsolásnál, és a franciák elleni negyeddöntőben is.

Egyébként meglepő lenne, ha gólparádé lenne a mai meccsen. Az Algarve Kupán találkozott ez a két együttes az elmúlt három évben, és azokon a találkozókon is ritka vendég volt a gól! Olyannyira, hogy a három meccsen mindössze 1 esett, amit a dánok lőttek, a másik kettő 0-0-val ért véget.

Tényleg rettentő stabil mindkét csapat, ha nem így lenne, nem lennének itt az elődöntőben. Most ráadásul óriási a tét, mindkét csapattól bravúr lenne a döntőbe jutás.

A norvégoknak és a dánoknak is a védekezés az erősségük, az ellenfél támadásainak rombolása az, amihez valóban ért mindkét együttes. Norvégiánál még csak-csak beszélhetünk támadójátékról, de a dánok esetében ma is az lesz a cél, hogy kibekkeljék valahogy a büntetőkig, aztán ott Petersen kapus 'kifogja majd a norvégok szemét'

Nagy harc lesz a pályán, de a gólok nem fognak potyogni. Ez nem az a meccs, ahol 3-3 lesz a végeredmény, sokkal inkább lehet számítani egy jó kis 0-0-ra.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,