Sportfogadás tippek: Norvégia - Dánia

2014-11-27
Pár nap, és elkezdődik a magyar-horvát közös rendezésű női kézi EB. A legtöbb csapat játszik még egy-két felkészülési mérkőzést, a norvégok például ma a dánokkal játszanak.

Norvégia - Dánia

Tipp: Dánia +3.5 gól

Odds: 1.90

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:40

December 7-én kezdődik az EB, szóval kevés idő van hátra.

Norvégia a legutóbbi hat kontinensviadalon rendre döntőig jutott. Elképesztő teljesítmény. Arrafelé tudnak ezt-azt a kézilabdáról, és azt is tudják, hogyan kell formát időzíteni. Pont ez az! A norvégok nem most fognak pörögni, hanem majd december közepe tájékán. Biztosak lehetünk benne, hogy erre a mai meccsre nem fogják annyira felszívni magukat.

Ráadásul ez a norvég csapat most nem a legerősebb kerettel vág neki a tornának. Vannak sérültek, és vannak, akik babát várnak. Hiányzik például Lunde a kapuból, Frafjord és Nöstvold is. Persze vannak kipróbált harcosok, azt a csapatot nem kell félteni, ahol Riegelhuth, Heidi Löke, Karoline Dyhre Breivang, Camilla Herrem,  Nora Mörjk, Linn Jörum Sulland, vagy Ida Alstad játszik.

Dánia átment egy fiatalítási szakaszon, amelynek tavaly egy VB-bronz lett az eredménye. A dánok el fogják hinni magukról, hogy megnyerhetik ezt a tornát. Valóban van 6-8 csapat, amely odaérhet érmes pozíciókra, és köztük vannak a dánok is. Dánia a norvégokhoz gyors kézit játszik, rengeteg leindítással operál Pytlick csapata.

Ma Dánia egész biztos végig meccsben lesz, akár meg is verheti Norvégiát. Herrem, Riegelhuth és a többi nagyobb név tényleg nem fogja összetörni magát ilyen edzőmeccseken. Persze nem direkt adják le a meccset a norvégok, egész egyszerűen tudják, hogy nem most kell nekik csúcsformában lenni. A dánok meg gyűjtenek még egy kis önbizalmat, és ki tudja, lehet, hogy a tavalyi VB bronz idén EB ezüstté vagy akár arannyá érik!

Dánia ma este nem fog kikapni 3 gólnál többel Norvégiától!

Címkék: sportfogadás, tipp,