Sportfogadás tippek: Női kézi EB (Csapatok gólkirálynői)

2014-12-04
Vasárnap kezdődik a magyar-horvát, közös rendezésű női kézi EB. Tegnap az esélyesekről ejtettünk pár szót, ma pedig megnézzük, kik azok a csajok, akik a csapatukban a legtöbb gólt lőhetik.

Az unibeten lehet fogadni a csapatok házi gólkirálynőjére. Mi most adunk pár tippet, kik lehetnek csapataik legeredményesebb játékosai:

Románia legeredményesebb játékosa: Neagu @ 1.20

Talán ennél a csapatnál van a legkönnyebb dolgunk. Neagu egymaga a román válogatott. Ő az ész, a minden. Sokan kiestek a korábbi klasszisok közül, Neagu viszont tényleg elemében van. Tudjuk jól, hogy a román csapatnál azért ritkán megy minden zökkenőmentesen, kicsit olyan, mint az orosz, ahol mindig van feszültség szakvezetés és játékosok között. Itt is volt korábban, de nagyon úgy tűnik, Neagu csak a játékra koncentrál. Egészséges, volt felkészülési meccs, ahol 15 gólt dobott. Nem tévedés, 15 gólt! JA, és nem valami szedett-vetett csapatnak, hanem a németeknek. Neagu dobja a heteseket is, ha nem sérül meg, ez a tipp zsebben van!

Norvégia legeredményesebb játékosa: Nora Mörk @ 1.70

Nagyon úgy tűnik, hogy Mörk jelenleg a norvég válogatott lelke. Ő az, akire lehet számítani, végre nem sérült, ő az, aki visszahozta a válogatotthoz Lökét, a világ egyik -ha nem a legjobb- beállósát. Mörk jó formában van, a BL-ben is lövi a gólokat. Most talán elég időt tölt majd a pályán ahhoz, hogy csapata legeredményesebb játékosa legyen. Sulland kidőlt, így a jobb oldalon elég sokat mocorog majd. Nem egy magas lány, de mindig megtalálja azt az utat, amin a labda a kapuba vágódik. Szintén elmondható, hogy hetesek is lő, szóval jó esély van rá, hogy Mörk lesz most a norvég válogatott vezére, és gólkirálynője!

Horvátország legeredményesebb játékosa: Penezic @ 1.22

Legalább akkora tuti, mint a románoknál Neagu. Penezic szintén kiváló formának örvend, és ugye otthon méginkább meg szeretné mutatni magát. Penezic formájáról sokat elmond, hogy a horvát csapat kétszer is megmérkőzött Montenegróval, és Penezic 8 valamint 10 gólig jutott. Montenegrót a világ egyik legjobban védekező csapataként tartják számon, ellenük ilyen magasságig jutni nem mindennapi dolog. Penezic dobta a heteseket is Montenegró ellen a 10 gólos meccsén, de ő akkora klasszis, hogy ha egy büntetőt sem bíznak rá, akkor is képes átlövésből meccsenként akár 8-10 gólra is.

*A végére egy megérzés: Oddsok alapján Montenegrónál Katarina Bulatovic a legesélyesebb, hogy házi gólkirálynő legyen, sőt ott van a favoritok között a torna gólkirálynője címet tekintve is. Igen ám, de Radicevic és Knezevic is beelőzheti. Bulatovicnak lesznek rosszabb meccsei is, és az is biztos, hogy elsősorban őt fogják kivenni az ellenfelek akár követő emberfogással, így Knezevicnek vagy Radicevicnek több sansza lehet a gólszerzésre. A tippünk ebben az esetben az, hogy Bulatovicra ne fogadjunk 1.20-as oddson, mert egyszerűen nincs benne érték!

Címkék: sportfogadás, tipp,