Sportfogadás tippek: Nice - Vitesse

2017-09-28
Az Európa Liga K csoportjának első körében 11 gól született két meccsen. Mi abban bízunk, hogy ebben a csoportban a gólfesztivál a 2. körben is folytatódik.

Nice - Vitesse

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Unibet odds: 1.72

Kezdés: csütörtök, 19:00

 

Az Európa Liga K csoportjának első körében a Nice 5-1-re nyert a Waregem ellen idegenben, míg a Vitesse 3-2 arányban kapott ki a Laziótól. Potyogtak a gólok, és valószínűleg a show folytatódik a 2. körben is.

A Nice-től nem állnak távol a gólgazdag meccsek, nemrég nyert 4-0-ra a Monaco ellen, de a hétvégi Angers elleni 2-2 sem volt épp gólszegény találkozó. A gólaszály a Vitesse-re sem jellemző, ráadásul most a csapat önbizalma is a helyén lehet, hisz hétvégén az Ajaxot sikerült lenyomni 2-1 arányban.

A Nice Lucien Favre irányítása alatt egyértelműen a kreatív, támadó focit helyezi előtérbe, de ugyanez igaz a Vitesse együttesére is. Hazai oldalon Mendy és Sneijder nem játszik, na meg Cyprian és Le Bihan, de ők komolyabb ideje sérültek. Az Arnhemnél Kruiswijk nem lép pályára, aki a védelmi szekciót erősítené, ha játszana.

Mindkét együttes a támadó foci híve, nem ez lesz az a meccs, ahol unják magukat a nézők az eseménytelenség miatt. A Vitesse csapata eleve győzelmi kényszerben van, de mikor legyen önbizalom a srácoknál, ha nem az Ajax legyőzése után. A Nice pedig Balotellivel az élen aligha szenved önbizalomhiányban. Jó kis adok-kapok várható, a mi tippünk pedig az, hogy minimum három gólt hoz majd ez a találkozó.

Címkék: sportfogadás, tipp,