Sportfogadás tippek: New York Red Bulls - New York City FC

2017-06-24
Szombaton New York-i derbit rendeznek az MLS-ben, a Red Bulls a City-t fogadja 19:30-as (CET) kezdettel.

New York Red Bulls - New York City FC

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.65

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: szombat, 19:30

 

A két együttes az MLS-ben ötször találkozott, az öt meccsen 20 gól született, vagyis meccsenként négy. Reméljük, hogy ezt a négy-gólos átlagot ma sem múlják alul a csapatok.

A Red Bulls és a City sincs kirobbanó formában, de az MLS-ben nem júniusban kell a csúcson lenni.

Ami a hiányzókat illeti, hazai oldalon Lade és Baah (két védő) régebb óta sérült, de Grella sem játszik, aki a középpályának fontos eleme. A City-nél Shelton, Morelez és Matarrita nem játszik, minden sorból egy-egy mber esett ki. Shelton régóta sérült, Matarrita és Morelez vélhetően kezdene, ha tehetné.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Várható kezdőcsapatok:

NYRB: Luis Robles – Michael Murillo, Aurlien Collin, Damien Perrinelle, Aaron Long – Tyler Adams, Felipe – Daniel Royer, Sacha Kljestan, Alex Muyl – Bradley Wright-Phillips

NYCFC: Sean Johnson – R.J. Allen, Maxime Chanot, Alexander Callens, Ben Sweat – Alex Ring, Yangel Herrera – Rodney Wallace, Jack Harrison, Tommy McNamara – David Villa

Mindkét együttes 4-2-3-1-es felállásban játszik, a hazai oldalon Wright-Phillips, a másik oldalon Villa az, akinek a támadásokat be kell fejezni. Idén egyikőjük sincs kirobbanó formában, de mindketten kitartóan üldözik Nikolicsot.

Ami a két együttes párharcát illeti, az 5 MLS-meccsből mind az 5 eldőlt. Négyszer a Red Bulls nyert, és egyszer a City. Szintén érdekesség, hogy ezen az 5 meccsen a győztes mindig minimum két góllal győzött. a tippünk az, hogy a két csapat most is megszórja egymást. Eleve kiesett az RB-nél két védő, és a NYCFC amúgy is előrejátékban erős. Hazai pályán viszont nem játszhat behúzott farokkal a Red Bulls, nem is szokás hazai csapatoknál az MLS-ben. Nyílt meccs lesz, és sok gól.

Címkék: sportfogadás, tipp,