Sportfogadás tippek: New York Knicks - Oklahoma City Thunder

2013-12-25
Karácsony első napja az Egyesült Államokban a kosárlabdáról (is) szól. Öt meccset rendeznek szépen egymás után, ottani idő szerint kora délutántól egészen hajnalig pattog a labda.

New York Knicks - Oklahoma City Thunder

Tipp: Oklahoma City

Odds: 1.20

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:35 CET

 

A mi időzónánk szerint főműsoridőben kerül megrendezésre a NYK-OKC találkozó. Sajnos ez a meccs sem lesz teljes, hiszen itt is lesznek kimaradók. Olyan klasszisok, akik miatt az ember NBA-t néz. A NYK csapatából az Orlando elleni meccsen ismét megsérült Felton, a Knicks irányítója. Erőltette a játékot, mert erőltetnie kellett, de nem lett jó vége.

Megsérült Carmelo Anthony is, szóval nem igazán volt a MAgic elleni meccsnek pozitívuma. Maximum annyi, hogy nyert a Knicks, és Shumpert jól játszott. Igen ám, de Shumpert valószínűleg el lesz cserélve csúnya magyarsággal szólva.

Nem ez a Knicks szezonja, Keleten csak a 11. helyen áll a csapat, szóval a play off-tól is messze van még. A Knicksnél tehát van baj, ráadásul rengeteg pletyka kering NBA szinten cserékről. Senki sem lehet biztos semmiben. Vicces kis NYK-t látunk majd, JR Smith vagy Bargnani megszórhatja magát ma este. Chandler és Studamire nem a ponttermelésről híres, szóval papíron a Knicksnek nem sok esélye van a liga egyik legjobb csapata ellen.

Az OKC második a bivalyerős nyugaton. 22-5-ös mérlegük van Durantéknak, vagyis jelenleg a 3. legjobbak az NBA-ben. Legutóbb a Toronto Raptors ellen váratlanul zakózott a Thunder, de ma nem fog. Ezt a meccset ország-világ nézi, ma Durant és Westbrook is megmutatja, mit is nevezünk kosárlabdának. Anthony és Felton nélkül a Knicks tovább folytatja majd vergődését, a Thunder pedig javítja a Toronto elleni betlit.

(A meccseket pedig már csak azért is érdemes megnézni, mert a csapatok ún. Xmas uniformban játszanak majd)

Sok sikert a tipphez, és természetesen mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT kívánunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,