Sportfogadás tippek: New York City FC - Minnesota United

2017-06-27
Az MLS-ben a következő körben lesz egy-két izgalmasnak tűnő meccs. Rögtön a hétvége első találkozója említést érdemel, mert nem tűnik épp gólszegény találkozónak.

New York City  FC - Minnesota United

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: 1.35

Kezdés: péntek, 01:30

 

A Minnesota United első évét tölti az MLS-ben, amolyan tanuló év ez a csapat számára. Bele is futott rögtön a rajtnál több komolyabb pofonba a United, volt ott 1-5, 1-6 és 2-5 is, természetesen mind-mind vereség. Azóta persze fejlődött az újonc, de még mindig jellemzőek a csapatra az amatőr hibák, azt a védekezést nagyon gatyába kéne rázni.

Főleg idegenben nem megy a Minnesotának, most még az országot is át kell utazni, szóval lesz itt probléma bőven. Idegenben még nem nyert meccset a Minnesota, és most sem fog. Május 13-án a Toronto ellen 3-1-es zakó, aztán a Sporting KC ellen 3-0-ás pofon. Kupameccsen a Kansas 4-0-ra is megverte a Minnesotát, majd ismét bajnokina Real Salt Lake is legyőzte az újoncot. Igaz, ott csak 1-0-ra kapott ki a Minnesota, de helyzetek alapján 6-7 gólt is lőhetett volna a mormon-csapat.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Egyébként a Minny most elutazik New Yorkba, aztán 5 bajnokit játszik majd zsinórban hazai pályán. Abból az öt meccsből kell majd kihozni a maximumot, de a mi tippünk, hogy a Yankee Stadionban csak egy csapat 'lesz a pályán'

A City most elég jól pörög, megverte a városi rivális Red Bullst a hétvégén, ami nagy fegyvertény, hisz ez eddig csak egyszer jött össze. Most ráadásul idegenben sikerült nyerni, ami méginkább növeli a City játékosainak önbizalmát. Ez a Minnesota idegenben alapjáraton kap három gólt erősebb csapatok ellen, szóval a mi tippünk az, hogy a NYCFC újra gálát rendez. Pirlóék legnagyobb arányú győzelme idén a DC United elleni 4-0 is veszélybe kerülhet, mert ez a Minnesota idegenben nagyon sebezhető.

Vieira mester csapatának ráadásul kellenek a győzelmek, hisz majd az alapszakasz végén az utolsó 6 meccsből 4-et is idegenben kell lejátszani, addig minél több pontot össze kell gyűjteni, és biztosítani a rájátszást. A 2.5 gól felett opció egy alaptipp, de aki szeret rizikózni, az a 3.5 gól felett opciót (2.10) is behúzhatja, valószínűleg azzal sem lesz probléma.

Tipp: 5-1

Címkék: sportfogadás, tipp,