Sportfogadás tippek: New York City - Real Salt Lake

2016-06-02
Péntek hajnalban ismét pályára lép a New York City csapata. Az NYCFC és az RSL utolsó két meccsén 11-11 gól esett, mi csak reménykedni tudunk, hogy a gólesőnek még nincs vége!

New York City - Real Salt Lake

Tipp: gólok száma 2.5 felett

Odds: 1.62

Iroda: unibet  (Tippmix odds 1.55)

Kezdés: péntek, 01:00

 

A New York City csapata valóban ügyel arra, hogy a meccsein a közönség lásson gólokat. Ha épp nem tudnak lőni, akkor kapnak hetet a városi rivális Red Bullstól. A 7-0-ás zakó után az Orlando ellen játszott a City, és egészen az utolsó momentumig vezetett 2-1-re. Aztán jött egy szabadrúgás, Larin a hosszúról visszafejelte középre. A visszapasszolt labdára ketten is mozdultak. Baptista olózása nem volt sikeres, de Molino a megfelelő ütemben támadta a labdát, és fejjel szerzett gólt, így 2-2 lett a vége. Az NYC focistái ismét a fejüket fogták, de ezt mostanában sokat gyakorolták. A Red Bulls ellen 4 gólt kaptak a hétből pontrágások után, és ugye most az egyenlítő gól is ilyen szituációból született, a New Yorknak nincs légelhárítása.

A Real Salt Lake egy öt meccses idegenbeli túrán van. Major sportoknál ez teljesen megszokott, a New York például meccsek óta otthon játszik, ami óriási előny. A hamarosan induló Copa América miatt a City-ből Matarita hiányzik, a  RSL együtteséből a házi gólkirály, Plata esett ki, de Beckerman sem lesz ott a pályán. Ami viszont jó hír például a hazaiaknál, hogy már Prilo, Villa és Lampard sem tagja hazája válogatottjának.

Eb-visszaszámlálás

 

Ez a mostani NY City egy igazi gálacsapatnak tűnik, a védekezése katasztrófa, előrejátéka viszont ebben a ligában tud hatékony lenni. Pirlo, Villa és Lampard azért még mindig klasszis, ott vannak a fiatal titánok, Mendoza, Diskerud és Shelton, szóval jó kis csapat ez. Védekezése az nincs, szóval hiába hiányzik majd a RSL legeredményesebb játékosa, Plata, gólt ennek a New York-i csapatnak bárki bármikor képes lőni.

Egyébként a Real Salt Lake sem egy visszafogott, bekkelős csapat. Május 22-én például 3-1-re verte a Sporting Kansas csapatát, majd hét nap múlva 4-3-re kikapott 4-3-ra a Colombustól.

Mindkét együttes sok gólt lő, és sokat is kap. Meglepő lenne, ha pont egymást ne szórnák meg. Ráadásul a Copa América miatt két hét szünetre vonul a liga, mindent ki lehet adni, ami még maradt a tankban!

Tipp: 3-2

Címkék: sportfogadás, tipp,