Sportfogadás tippek: New York City - Philadelphia Union

2016-06-18
A Copa America miatt két hétre szünetre vonuló MLS ma folytatódik. A NYCFC a keleti listavezető Philadelphiát fogadja a Yankee Stadionban

New York City FC - Philadelphia Union

Tipp: 2.5 gól felett

Unibet odds: 1.70

Tippmix odds: 1.60

Kezdés: szombat, 19:00 (CET)

 

Az Eb és a Copa America miatt talán más bajnokságok kevesebb figyelmet kapnak. Ez rendén is van, ám nem árt körülnézni, hátha találni jó tippeket. Hogy a mi tippünk jó lesz-e, az később derül ki, de hogy jónak tűnik, az biztos.

Szóval a New York City igazi gálacsapat az MLS-ben. Rengeteg gólt lő, és rengeteg gólt kap. Az NYCFC utolsó három meccsén 16 gól esett, ami azért nem semmi. De nem játszott gyenge meccseket a Philly sem a szünet előtt. Az Orlando ellen 2-2-es remi, a Colorado ellen 1-1-es remi, a Colombus ellen pedig 3-2-es győzelem.

A Philadelphia csatára, Sapong sajnos nem léphet pályára, ahogy az eddig egy meccset sem játsszó Edu, de majd Le Toux rúgja a gólokat. A New York City-nél senki sem sérült a fontosabb játékosok közül, így optimális esetben Villa, Pirlo, Mendoza, Lampard, Poku, Shelton és Diskerud is pályára kerülhet. Egyébként a City a szünet előtti négy bajnokijából egyet sem nyert meg, remélhetőleg a szünet alatt összekapták magukat.

Egy dolog tűnik biztosnak, a NYCFC-Philadelphia meccsen sok gól lesz. Aztán hogy ezúttal Villáék túlrúgják-e az ellenfelet, az jó kérdés.

Tipp: 4-2

Címkék: sportfogadás, tipp,