Sportfogadás tippek: New York City - Chicago Fire

2017-07-22
A New York City csapata csütörtök után szombaton is bajnokit játszik, így a Gold Cup miatt hosszabb pihenő után aligha esik jól ez a bajnoki a City játékosainak.

New York City FC - Chicago Fire

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.53

Tippmix odds: 1.45

Kezdés: szombat, 20:10

 

A New York City csütörtökön 2-2-őt játszott hazai pályán a Toronto ellen. A Chicago Fire legutóbbi bajnokija is 2-2-vel ért véget, még július 6-án játszotta a Portland ellen. Mind a New York City-re, mind a Chicago Fire-re jellemző, hogy sok-gólos meccseket játszik. Így az sem véletlen, hogy egymás ellen is élvezetes találkozókat szoktak vívni. Az előző idényben háromszor találkoztak, a meccseken átlagban 4 gól született.

Viszont tavaly a Fire lúzer csapatnak számított, idén megerősödve például Nikolics és Schweini vezérletével már a lőtt gólok is megszaporodtak. Legutóbb a két együttes New Yorkban a Yankee Stadionban 5-gólos meccset játszott, melyből 4-et a City jegyzett. Most azért fura lenne egy ehhez hasonló hazai siker, hisz a Fire nem játszott csütörtökön, valamivel biztosabb fittebb lesz a Chicago.

Meleg lesz, nagyjából 30 Celsius-fok az, amire a srácok számíthatnak. Ettől függetlenül a gólok nem maradnak majd el, lesz jópár alkalom, amikor szétszakad a pálya, és a kapuk előtt zajlanak az események. Jó hír, hogy bár mindkét oldalon vannak hiányzók (sérülések és a Gold Cup miatt), de a csapatok gólzsákjai pályára fognak lépni. A City-nél Harrison és Villa, a Fire-nél Accam és Nikolic is ott lesz a kezdőben.

Várható kezdőcsapatok:
NYCFC: Sean Johnson – R.J. Allen, Maxime Chanot, Alexander Callens, Ben Sweat – Maxi Moralez, Alexander Ring, Yangel Herrera – Jack Harrison, David Villa, Tommy McNamara
Chicago Fire Matt Lampson - Matt Polster, Johan Kappelhof, Joao Meira, Brandon Vincent - Juninho, Bastian Schweinsteiger - Luis Solignac, Michael de Leeuw, David Accam - Nemanja Nikolic

Címkék: sportfogadás, tipp,