Sportfogadás tippek: New England Patriots - Denver Broncos

2014-11-02
Az NFL-ben mindig csemege Brady és Payton Manning csapatainak találkozója. Így lesz ez most is, ráadásul mindkét irányító remek formában van, szóval aligha fognak unatkozni a passzjáték szerelmesei!

New England - Denver

Tipp: 5.5 TD felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:25

A Denver és a New England is 4-4 meccset nyert zsinórban e találkozó előtt. A Pats legutóbb a Chicago Bears csapatát semmisítette meg, az az 51-23-as győzelem itt a csúcsderbi előtt nagyon jól nézett ki. A Patriots hat TD-t hozott össze, abból ötöt az első félidőben. Szóval ha nincs a behozhatatlan különbség, és Bradyék forszírozzák még a TD-k gyártását, 60-70 pontot is elérhetett volna a Pats.

A Denver a csoportrivális Chargerst verte szintén elég simán. Ott az első negyedet átaludták a csapatok offensei, ám ezt követően beindult a TD-k gyártása. Manningék 5-ig, míg a Chargers 'csak' háromig jutott. Payton tovább javította a rekordját. Elkapói bőven vannak, a két Thomas, Wes Welker, aki nem is oly rég még Brady kedvenc célpontja volt, vagy Jacob Tamme, aki szintén képes lehet lehúzni egy-két lasztit az end zone-ban.

Bradynek a labdáit Gronkowski húzhatja le, az ő TD-je szinte biztosra vehető. LaFell és Edelman is célpont lehet, de Vereennek is lehet elkapott, vagy futott TD-je is. Ott vannak a RB-k, a Patsnél Gray és Vereen, a Broncosnál Hillmann és Sanders.

Tényleg annyi a lehetőség, mint égen a csillag. A két irányító pedig garancia arra, hogy a drive-ok nem hallnak majd el a red zone előtt. Aztán ha ez a két offense ott van a végzóna előtt, ritkán érik be mezőnygóllal. Nagy adok-kapok lesz, sok pont, sok TD várható.

Címkék: sportfogadás, tipp,