Sportfogadás tippek: Németország (női) - Svédország (női)

2017-07-17
Vasárnap két 1-0-ás meccsel elkezdődött a hollandiai női foci-Eb. Hétfőn már pályára lép a torna legnagyobb favoritja, Németország is.

Németország - Svédország

Online sportfogadás tipp: döntetlen

Bet365 odds: 3.80

Tippmix odds: 3.55

Kezdés: Hétfő, 20:45

 

A 2017-es női foci-Eb-n hétfőn bemutatkozik a hatszoros címvédő Németország női válogatottja is. Európában a németek megállíthatatlanok, az elmúlt hat Eb-t megnyerték. Most is favorit a német együttes, de azért akadnak kihívók. Ilyen kihívó pl. a csoportellenfél Svédország is, amely Rióban döntőig jutott. A döntőt pedig pont a mostani ellenfél, Németország ellen vívta. Azt a finálét 2-1-re Németország nyerte, a svédek alighanem szeretnének visszavágni. Vagy ha nem is visszavágni, azért megmutatni, hogy itt az Eb-n is simán döntőig mehetnek, sőt meg is nyerhetik azt.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

A mi tippünk, hogy ez a német-svéd meccs annyira szoros lesz, hogy el sem dől. Magyarul döntetlen lesz. A svéd egy erős, egységes csapat, melynek van egy erős, rutinos váza, egy remek edző, jó kapus, minden, ami a sikerhez szükséges. Ráadásul egységes válogatott, és a riói ezüst után valószínűleg az önbizalom is nőtt.

Németország válogatottja megfiatalodott az elmúlt években, sok klasszis vált ki a válogatottból különböző okok miatt. Sylvia Neid mester is átadta a helyét az edzői széket illetően.

Az indok a döntetlen mellett, hogy Svédország rendkívül stabil. A másik indok, hogy a német válogatott mindenhol favorit, de szinte minden torna elején van egy döntetlenje.

A 2013-as Eb-n Németország és Hollandia találkozóján rögtön az első csoportmeccsen 0-0-ás döntetlen született. A 2015-ös világbajnokságon a női Nationalelf az afrikai Elefántcsontpart ellen 10-0-ra nyert, az eredményből is látszik, nem volt azonos súlycsoportban a két együttes. Viszont a következő csoportmeccsüket a norvégok ellen 1-1-re adták, ott is jött egy iksz a torna elején. Legutóbb Rióban a német csajok Zimbabwét gyalulták le 6-1-re (ott sem azonos szintet képviselt a két együttes), viszont rögtön az első komolyabb csapat ellen (Ausztrália) jött a szokásos iksz, ezúttal egy 2-2.

Ha azt nézzük, hogy itt az Eb-n Svédország után papíron két könnyebben nyerhető meccs jön Németország számára, simán benne van a pakliban, hogy a csoport két favoritja, a német és a svéd csapat nem bántja egymást. Olasz- és Oroszország ellen majd be lehet biztosítani a továbbjutást.

Érdekesség, hogy a bet365 és tippmix szórzói ugyanazok, ha a német sikert nézzük. Mindkét helyen 1.57, viszont amíg a döntetlen a bet365-ön 3.80-al fogadható, addig a tippmixen csak 3.55.

Címkék: sportfogadás, tipp,