Sportfogadás tippek: Németország (női) - Hollandia (női)

2013-07-11
Tegnap két döntetlennel indult a női labdarúgó EB Svédországban. Ma is van némi esély a remire, persze nem a Németország-Hollandia összecsapáson!

Németország - Hollandia

Tipp: Hazai csapat mindkét fi-ben gólt szerez

Odds: 1.70

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:30

 

Olyan mélységekbe menő indoklást nem kíván a tipp! Németország az EB-k történetének legeredményesebb válogatottja, hét tornát nyert a 11-ből. asz utolsó 5 kiírást egyaránt a németek nyerték, és most is ők a torna legnagyobb esélyesei.

Silvia Neid kapitány lányai éhesek a sikerre, legutóbb a hazai rendezésű VB-n igen hamar búcsúztak. Most javítani szeretnének, és EB győzelmet ünnepelni. Sok a hiányzó, Faisst, Kulig, Peter és Obebrecht például a védelemből és a középpályáról, de Bresonik is alapembernek számít. A támadók közül Popp hiányzik, sajnos nekik egész évben voltak problémái, hol a boka, hol a térd, de legfőképp a háta rakoncátlankodik.

Vannak viszont olyan játékosok, akik bizonyítani szeretnének, így nyugodt szívvel írhatjuk, ez a német csapat semmivel sem gyengébb, mint a korábbiak, csak legfeljebb picikét más összetételű.

A hollandok számára eredmény lenne már a kis zakó is, nekik nagyon kéne figyelni arra, hogy a kiütést elkerüljék, mert picike szerencsével Norvégia ellen egy pontszerzés benne van a pakliban, Izland ellen pedig még nyerhetnek is!

Viszont igaz ami igaz, ma este minden a németeken múlik majd. Ha ötöt akarnak rúgni, akkor ötöt rúgnak... Ugyanakkor nem biztos, hogy már az első meccsen mindent meg akarnak mutatni. Arra viszont elég jó ez az 1.70-es szorzó, hogy M'babiék mindkét fi-ben betalálnak.

Jó tippnek tűnik még az is, hogy Okoyino da M'babi betalál a mai találkozón, erre 1.48-as szorzóval fogadhatunk!

 

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,