Sportfogadás tippek: Németország - Ukrajna

2016-06-12
Igazi csemegének ígérkezik a vasárnap esti német-ukrán találkozó. Sokak favoritja a német labdarúgó-válogatott, de Ukrajnát nem szabad lebecsülni!

Németország - Ukrajna

Tipp: X2

Bet365 odds: 2.37

Tippmixpro odds: 2.30

Kezdés: 06.12. 21:00

 

A németek megnyerték a brazíliai vb-t, így nem véletlenül az Eb-nek is favoritjai. Igen ám, de a világbajnokság óta dadog a német gépezet, a meccseik (tét és barátságos meccsek) 37%-át elveszítették. A védelem nem igazán zár jól, ráadásul  Hummels vélhetően nem játszik ezen a meccsen. Boatang is sokat volt sérült tavasszal, Rüdiger pedig a torna előtt esett ki, helyette Tah-t hívta be Löw, aki remek játékos, de válogatott szinten rutintalan. Mustafi a Valenciánál pocsék szezont zárt, szóval a védelemben vannak bajok.

Ukrajna pótselejtezőn jutott ki az Eb-re, de itt van, így ugyanolyan eséllyel indul, mint a legnagyobbak. Yarmolenkóék esetében az a kérdés, mennyire tudnak majd csapatot alkotni. Ha csapatként képesek játszani, akkor meg is lephetik Németországot. Igazi világsztár nincs ebben az ukrán együttesben, minden poszton kiváló játékosok futballoznak.

Ráadásul Ukrajna gondolkodhat úgy, mint a nyitómeccsen Románia. Ukrajna sem száll el, ha most kikap. Lengyelország és főleg Írország ellen minden esélye megvan a győzelemre. Ráadásul, ami még az ukránok mellett szól, hogy az ukrán játékosok frissebbek lesznek, mint a Bundesligában focizó németek. A Bundesben kemény darálás megy hétről-hétre, ott volt a EL- és BL-menetelés, míg az ukrán klubcsapatok korábban kizúgtak az európai kupa-sorozatokból.

Ez a német együttes kicsit fásultnak tűnik, könnyen lehet, hogy a torna elején rögtön jön egy kijózanító pofon! Nem is oly rég Szlovákia 3-1-re elverte a németeket, az meg, hogy minket alibi focival is 2-0-ra vertek nem olyan világraszóló eredmény. Ez az ukrán együttes van olyan erős, hogy ne kapjon ki a Nationalelf ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,