Sportfogadás tippek: Németország - Svédország

2012-10-16
Rangadót rendeznek a C csoportban, a két veretlen együttes feszül egymásnak ma a berlini Olimpia Stadionban. A Nationalelf pénteken 6-1-re verte idegenben az íreket, míg a svédek szenvedtek a feröeri labdarúgók ellen, mindössze egy góllal bizonyultak jobbnak Ibráék!

 

Németország - Svédország

Tipp: Németország góljai 2.5 fölött

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Németország és Svédország legutóbb 2006-ban találkozott tétmeccsen, akkor a Nationalelf 2-0-ra elverte a háromkoronásokat. A győzelem most is minimális elvárás a németeknél, de az az igazság, hogy a győzelem mellett a közönség szórakoztatása sem nagyon maradhat el arrafelé!

Legutóbb, amikor az EB-re selejteztek a csapatok, Németország 10 lejátszott találkozójából csak két olyat tudunk kivenni, ahol ne lőttek volna legalább három gólt! Hihetetlenül gólerős ez a csapat, ami nem is véletlen, tele van remek irányítói képességekkel rendelkező labdarúgóval! Az írek ellen például Özil és Reus játszott, de Kroos, Schürrle és Podolski is pályára lépett csereként. Schweini és Khedira stabilizálja a középpályát, a védelembe pedig ma visszatérhet Lahm, bár ez a tipp szempontjából lényegtelen információ.

Ami viszont érdekes lehet, hogy az említett EB selejtezők közül hazai pályán a németek minden meccsükön lőttek legalább három gólt, de szegény osztrákok egyenesen hatot kaptak...

Ez a 'hagyomány' a VB selejtezőkön is folytatódott, hisz a Feröer-szigetek válogatottja sem úszta meg három dugó alatt. Most, hogy Gomez helyett Klose játszik éket, még technikásabb lett a német válogatott. Klose jobban érzi a passzjátékot, vele meg lehet csinálni a háromszögeket, kényszerítőket, és a fejjátéka legalább olyan erős, mint Marionak. Özillel és Reussal remekül megértik egymást, és Müller is csak hasznára van a csapatnak. Ő nem szokta színezni úgy, mint Reus vagy Özil, de a maga egyszerűségével  mindig jókor jó helyen van, és vagy gólpasszokkal, vagy gólokkal véteti észre magát.

Valószínűleg a svédeknek sem fognak kegyelmezni, és nekik is megrúgják a hármat, ahogy szokták mostanában. Aztán hogy Ibra betalál, avagy nem, az gyakorlatilag részletkérdés. De aki kevesebbet akar izgulni, az a sima 2.5 overt is nyugodtan behúzhatja, így már egy esetleges 2-1 is megfelelő!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,