Sportfogadás tippek: Németország - Románia

2012-12-13
A szerbiai női kézi EB-n ma zárulnak a középdöntő csoportmeccsei. Mi egy olyan találkozóról szállítjuk a tippet, ahol már nincs igazi tét a presztízsen kívül.

 

Németország - Románia

Tipp: Németország +1.5 gól

Odds: 1.51

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:15

 

Németország és Románia formája ellentétes fejlődésen ment/megy keresztül. Mondjuk az is igaz, hogy keleti szomszédaink sem voltak teljesen meggyőzőek, Oroszország ellen csak döntetlent játszottak, míg Montenegrótól viszonylag simán kikaptak, de mégis esélyük volt az elődöntőre, amikor a középdöntő első meccsén nagyon simán elverték a spanyolokat. Utána jöttünk mi :D

A románok a magyar lányok elmondása szerint már a Németország elleni találkozóra, vagyis erre a meccsre készültek. Igen ám, csak ők úgy számoltak, hogy minket simán elvernek. Nyílván előre beírták a pontokat, tudták, hogy nem lesz Tomori, és Görbe betegeskedett. Ezzel szemben az első 10-15 percet leszámítva egy csapat volt a pályán, ez pedig Magyarország volt.

Nem akarjuk most hosszú sorokon keresztül dicsőíteni a mieinket, mert nem tartozik szorosan a tipp indoklásához, de az biztos, hogy rendesen arcul csaptuk a románokat... Valószínűleg teljesen a padlón vannak, ők erre a mai meccsre már nem fognak felpörögni!

Az a válogatott, amelyik az elődöntőről álmodozik, aztán kap egy ilyen pofont, az már utána nem nagyon foglalkozik vele, hogy a 6. helyen végez, vagy a 10-en. Elődöntő elúszott, és alighanem a román lányok kedve sem túl jó.

Ráadásul keleti szomszédaink nem nagyon rotáltak, Tadici mester a végtelenségig játszatta legjobbjait, Nechita, Bradeanu, Neagu és Curea nagyon fáradt lehet, már a mieink elleni mérkőzésen is látszott rajtuk, hogy nincsenek a legjobb állapotban. Bradeanu például mindössze 9 percet pihent az eddigi öt meccsen... Törvényszerű volt, hogy ebből sok jó nem sülhet ki!

A románokkal ellentétben a németek egyre jobban játszanak. Az első csoportkör utolsó meccsén Schülke hatalmas védése továbbrepítette őket, onnantól pedig minden gát felszakadt, és tolják, ami a csövön kifér. Van két jó kapus, Schülke és Woltering, akik megadják a stabilitást, elöl pedig egyre jobbak a németek.

Ráadásul jobb a mentalitásuk, ők mindig nyerni akarnak! Még akkor is, ha már nincs igazi tétje a meccsnek! Ráadásul a felkészülési szakaszban volt egy mérkőzés a két csapat közt, ahol a németek 30-9 arányban felmosták a padlót a románokkal.

Ne feledjük, a románok - nekünk köszönhetően - ismét a padlón vannak...

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,