Sportfogadás tippek: Németország - Portugália

2014-06-16
Jön a harmadik európai csúcsderbi. Hollandia bucira verte Spanyolországot, Olaszország pedig szűken, de lenyomta Angliát. Ma a brazíliai vb-n Németország és Portugália is megmérkőzik.

Németország - Portugália

Tipp: Ronaldo kapuralövéseinek száma: 1.5 felett

Odds: 1.4

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:00

 

Találtunk egy érdekes opciót a meccsre, és nem is húznánk az időt az indoklással. Szóval az az opció, hogy CR7 lövései közül kettő kaput talál, 1.40-es szorzóval fizet. Tegnap még 1.70 körül járt az odds, mára lecsökkent. Nem véletlen. Nos, a portugál támadójáték egyenlő Ronaldóval. Emlékezzünk csak a svédek elleni két pótselejtezőre, ahol egymaga lőtt 4 gólt a két meccsen.

Ronaldo nem egy gátlásos gyerek, mindenhonnan tüzel, és általában igen jó százalékkal. A tippet erősíti, hogy Ronaldo odaáll elvégezni a büntetőt is, és ne feledjük, ő rúgja a szabadrúgásokat is. Nos, azért egy ilyen meccsen 3-4 szabadrúgása tuti lesz a luzitán együttesnek, amit Ronaldo kapura lőhet, Tizenegyesből pedig ugye nem nehéz eltalálni a kaput. Aztán mezőnyből, akcióból is tüzelni fog, és ebbe a fogadásba a fejesek is beleszámítanak.

Ronaldo a hírek szerint egészséges, több forrás erősítette meg, hogy a portugál ász 100%-os állapotban van.

Nos, aki ismeri Ronaldo játékstílusát, az jól tudja, hogy még ebben az 1.40-es oddsban is mekkora érték rejlik. Kész csoda lenne, ha Ronaldo ezen a találkozón nem találná el kétszer Neuer ketrecét.

Sok sikert a tipphez, és jó szórakozást a meccshez!

Címkék: sportfogadás, tipp,