Sportfogadás tippek: Németország - Norvégia

2013-07-28
Ma véget ér a 2013-as női foci EB. Elég szépen kaszáltunk rajta úgy összességében, ezért nem maradhatunk tipp nélkül a döntőt illetően sem! Nézzük

Németország - Norvégia

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

Elérkezett a végső ütközet ideje! Ma kiderül, hogy Norvégia megtöri-e a németek régóta tartó soirozatát. Amióta ugyanis az UEFA rendezi az EB-t, csak a németek nyertek, senki más. Márpedig az esély adott Neidéknek, Svédország ellen ugyanis nyögvenyelősen, gyenge játékkal, ám annál több szerencsével továbbléptek.

Ebből a bizonyos szerencséből a norvégoknak is jutott, mert az elődöntő nagy részét tekintve erősen törte a háló a hátukat, Dánia a tornán Gulbrandsenék ellen játszott a legjobban, de ahogy a svédek, úgy a dánok sem értek semmit azzal, hogy mezőnyben jobbak voltak, mint ellenfeleik!

A német és a norvég válogatott kőkemény védekezésének köszönheti, hogy a fináléba jutott. Előrejátékot illetően egyik csapat sem mutatott sokat, egyértelműen a védelmek és a kapusok azok, amelyek ezt a két csapatot idáig jutatták.

A németektől egyszer sem láttuk a korábban megszokott megalkuvást nem tűrő focijukat. Egyedül az Izland elleni 3-0 volt sima, de ott sem estünk le a székről a gyönyörűségtól.

Norvégia sem nagyon gálázott, bár az is igaz, hogy tőlük nem is vártuk. Elöl azért általában találnak gólt, hátul pedig Hjelmseth a kapuban, Ronning és Christiansen pedig a védelemben nyújtott maradandót.

A németeknél szintén a védelem az, amely egység dícséretet érdemel, összesen egy gólt kaptak a lejátszott öt találkozójukon, igaz, azt pont a norvégok ellen! -Ám abból a csoportmeccsből sem lehet kiindulni, mindkét fél tét nélkül játszott, hisz a továbbjutásuk már biztosítva volt!

Viszont az a meccs is inkább küzdelmet hozott, mint gyönyörű játékot. Egy gól döntött, könnyen lehet, hogy most is hasonó lesz majd a helyzet. A tét óriási, egyik fél sem fog kockáztatni, itt már a biztonság a jelszó. Amelyik csapat hátrányba kerül, annak nagyon lesz visszajönni a meccsbe.

A norvégok és a németek is kiemelkedő védekezésük miatt jutottak a döntőbe, fura lenne, ha pont most rendeznének gólfesztivált egymás ellen!

Tippünk tehát az, hogy maximum 2 gólt látunk a 90 perc során!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,