Sportfogadás tippek: Németország - Magyarország

2016-01-22
A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbjutott ugyan a középdöntős szakaszba, ám nulla pontot vitt magával, így kisebb csoda lenne, ha a top4-ben végezne, és helyosztókon játszana. Ráadásul a mutatott játék is aggasztó...

Németország - Magyarország

Tipp: 51.5 gól fölött

Odds: 1.61

Iroda: unibet

Kezdés: péntek, 18:15

 

Németország a középdöntőbe 2 pontot hozott magával. A spanyoloktól kikapott a germán együttes, a svédeket viszont verték, és azt a két pontot elhozták magukkal a középdöntős szakaszba. A németek is egy fiatal csapattal érkeztek, részben kényszerből, hisz a torna előtt sorra dőltek ki a fontos, rutinos spílerek. (Mondjuk ez nálunk is így volt, Balogh, Gulyás, stb...) A németek viszont magabiztosak, a spanyolok elleni 3 gólos zakó is teljesen vállalható volt.

Mi magabiztosan kezdtünk, jól elvertük Montenegrót, aztán az orosz és a dán meccs maga volt a pokol. Az oroszok ellen fájó vereség, végig az eredmény után futottunk, Dánia pedig 8 góllal kaptunk ki (30-22), de a dánok nagyjából alibiztek a 18-10-es első félidő után!

Az első meccsen működő átlövések sem működtek, aminek oka lehet az is, hogy a montenegrói védelem ezen a szinten puha volt. Nos rossz hír, hogy a fiatal német együttes tele van energiával, és a Bundesligához szokott játékosok aligha fogna elfáradni. Mi viszont már most fáradtak vagyunk. Dushebaev veszettül kísérletezik még most is, olyan ütemben cserél, mint ember még nem cserélt.

Az az ember érzése, hogy nem csapat igazán a magyar, mert egyénileg remek képességű játékosok, de olyan lassan jár a labda, mintha lassított felvételt néznénk. amikor egy átlövés elő van készítve, amikor zárnak az átlövőknek, Jamali, Bodó, Ancsin, Nagy Laci képes bika gólokat dobni, csak ha gyorsítunk a játékon, jönnek a hibák. Nem egy összeszokott csapat ez, és az elvárás is nagy volt.

A németeknek nagyon kell ez a meccs, ők nem fognak lassítani. Sajnos a védekezésünk elég szellős, Dánia tényleg úgy jutott el 30 gólig, hogy a második félidőben tényleg csak alibizett. De látszott a dán csapaton, hogy ha épp gólt akart dobni, akkor dobott. Ha úgy tolják végig Hansenék, ahogy az első félidőben, 36-37 gólt simán kapunk.

Németország sem fog megállni 30 alatt, de azért a magyar csapatot sem kell temetni. Le kell venni a csapatról a terhet, azért az tisztán látszik, hogy ezek a srácok még nem készültek erre fel. Idő kell, mire összeérik ez a fiatal csapat. Minket is lehet kalibrálni olyan 24-25 gólra minimum, és mivel vélhetően ismét az eredmény után futunk majd, olyan hosszú akciókat sem illik majd vezetni, mert az idő ellenünk dolgozik.

Címkék: sportfogadás, tipp,