Sportfogadás tippek: Németország - Franciaország

2015-06-26
Péntek este a montrteali Olimpiai Stadionban rendezik a női labdarúgó-vb első negyeddöntőjét, ahol két európai együttes, Németország és Franciaország csap össze.

Németország - Franciaország

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: TippmixPro

Kezdés: péntek 22:00

 

Nem akármilyen rangadó lesz ez a német-francia találkozó, a top3 végső esélyes közül 2 találkozik ma este. Németország eddig nem viccelt a vb-n, Elefántcsontpart ellen 10-0-ra nyert, Thaiföld ellen 6-0-ra. Norvégia ellen lazított, bőven belefért az 1-1, de a svédek elleni tétmeccsen már ismét négyet vágott a német együttes.

Egy lyukas mérkőzése volt a francia együttesnek is, a Klumbia elleni találkozóra nagy mellénnyel mentek ki a lányok, és annak rendje s módja szerint ki is kaptak. Jókor jött a pofon, a következő két meccsen ledózerelték ellenfeleiket. Mexikó ellen 5-öt vágtak, negyed óra alatt sikerült elhúzni 3 góllal, de a Dél-Korea elleni nyolcaddöntő sem sokáig volt izgalmas, a 8. percben már a 2. gólt lőtték Delie-ék.

A francia együttes tehát elég impresszíven kezdte az elmúlt két találkozóját, oda kell majd figyelni a németeknek is. Már csak azért is, mert Bartusiak, a német védelem szívéből hiányozni fog. Khran így vélhetően Peter személyében új társat kap, kérdéses, hogy mennyire értik majd meg egymást.

A franciáknál az utolsó két találkozón a Delie-Le Sommer-Thomis trió nagyon hatékony volt elöl, egy, de akár két-három gólra ma is jók lehetnek. De a német együttes is ontotta a gólokat, négy meccsen 21 gólt szereztek. Persze Elefántcsontpart és Thaiföld más kategória, de a svédek is benyeltek egy négyest, ez pedig intő jel lehet a franciák számára. Két lendületes, támadó focit játszó csapat meccsén elég jó esély van arra, hogy legalább két gólt fogunk látni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,