Sportfogadás tippek: Németország - Észak-Írország

2016-10-11
Németország és Észak-Írország nyáron az Eb-n is összecsapott, akkor az észak-írek megúszták egy bekapott góllal. Most aligha fogják!

Németország - Észak-Írország

Online sportfogadás tipp: Németország góljai 2.5 felett

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 20:45

 

A vb-selejtezők C csoportjában Németország két meccsből kettőt nyert, de az észak-írek is veretlenek még. Még. Júniusban az Eb-n, Párizsban játszott egymás ellen a két együttes, a meccset 1-0-ra nyerték a németek. Viszont a meccs képe, a helyzetek száma alapján egy jó 5-0 sokkal reálisabb lett volna.

Elég csak annyi, hogy azon a meccsen a németek 26-szor kísérleteztek lövéssel, míg az észak-írek mindössze kétszer. De a 26 német lövés mellett volt legalább 15 olyan szituáció, amit nyugodtan nevezhetünk helyzetnek. Müller egymaga 5-6 igazi ziccert puskázott el. Volt a németeknek két kapufájuk is. A Nationalelf 71%-ban birtokolta a labdát, a passzpontosság 92%-os volt, szóval nagyon komolyan dominálta a meccset a Löw-csapat, viszont a helyzetkihasználás az botrányos volt. De tudjuk azt is, hogy Thomas Müller minden sorozatban ontja a gólokat, bajnokik, kupameccsek, vb-k, de Eb-n még nincs gólja... Eb-ken képtelen gólt lőni.

Az észak-írek pechje, hogy ez nem Eb, így Thomas Müller most be fog találni. Feltéve, ha játszi, mert bő a keret, és Löw adhat lehetőséget másnak is. Látva azt a nyári összecsapásukat, az észak-írek esélyei a pontszerzésre a nullával egyenlőek. Itt az a kérdés, hogy a csehek elleni mérkőzés után mennyit akarnak magukból kiadni a németek.

Ha azt nézzük, hogy a németek félgőzzel játszva 3-0-ra verték a norvégokat, majd ugyanígy takarékon égve 3-0-ra verték a cseheket is, vélhetően a három gombócot az észak-írek is megkapják. Tipp: 4-0.

 

Németország: Neuer - Kimmich, J. Boateng, Hummels, J. Hector - T. Kroos, Gündogan - T. Müller, Özil, Draxler - M. Götze
Észak-Írország: McGovern - McLaughlin, J. Evans, McAuley, Ferguson - Dallas, Norwood, McNair, St. Davis - J. Ward - K. Lafferty
Címkék: sportfogadás, tipp,