Sportfogadás tippek: Németország - Csehország

2013-12-09
A női kézi VB-n Csehország az első meccsén kikapott Görbiczéktől. Ma javítani kéne Németország ellen! Vajon sikerül?

Németország - Csehország

Tipp: Marlene Zapf 4.5 gól fölött

Odds: 1.85

Iroda: Nordicet

Kezdés: ma 17:00

 

A bevezetőben feltett kérdésre senki sem tudja a választ. Mi meg sem próbáljuk megválaszolni, de van egy jónak tűnő tipp, ami ezen találkozóhoz kapcsolható.

A Nordicbet fogadóirodánál Zapf góljaira is fogadhatunk, méghozzá 4.5-ös line mellett.

Zapf, a németek jobbszélsője Ausztrália ellen 34 perc alatt 6 gólt lőtt. Amit még meg kell említeni, hogy ő a németeknél ő az első számú heteslövő.

Szóval Zapf vélhetően ma is odaáll a vonalra, 3-4 alkalommal. De eredeti posztjáról, vagyis szélről is jópárszor eredményes lesz. Elég csak abból kiindulni, hogy a csehek ellen hogy játszott a magyar Bognár-Bódi. A magyar szélső 5/5-el nyitott. Nagyon simán meg lehetett játszani, a cseh védelem gyakran tolódott rosszul. Emberhátrányban pedig rendre le lehetett húzni szélre a labdát, és a csehek elég nagy helyet hagytak Bognár-Bódinak.

A németek is látták a meccset valószínűleg, és Zapfra fognak játszani. Elég megbízható játékos, és ezen a VB-n egyébként is tendenciának tűnik, hogy a szélsők villognak.

Szóval a tippünk elég egyszerű. Zapf ma 4.5 gólnál többet fog dobni. Lő 3-4 gólt hetesből, 3-4 gólt szélről, eredeti posztjáról, és 1-2 indításgól is nagyon könnyen összejöhet.

Ki kell használni, hogy a Nordicbet felkínálta ezt a lehetőséget. Ráadásul ma éles meccset játszik a német csapat. Ha Zapf 34 percet kapott Ausztrália ellen, akkor ma legalább 40-et játszik majd.

 

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást kívánunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,